| Alexakos a întrebat:

Merge sa bag Windows XP in loc de Windows 7?

Am un netbook Sony vaio si am windows 7 starter i-am facut de nu stiu cate ori format dar dupa 2, 3 saptamani incepe sa mearga greu... orice ii fac oricat il curat la fel. Si laptoul este gol ca bag totul pe o memorie externa in afara de niste programe. Si m-am gandit sa bag XP-ul ca e mai usor, insa eu cand am luat laptopul l-am luat cu 7-ele instalat.

Daca bag xp in loc de windows cu care a venit... poate sa imi faca probleme?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Eu cred că descarci tot felul de prostii, este imposibil să meargă windows7 prost după 3 săptămâni. Eu îl am de mai bine de un an și încă merge perfect.

| Alexakos explică (pentru 0rlando):

Muzica si filme si asta mai rar. laptopul este un Sony vayo vpcw12j1e (netbook) cumva e si calculatorul de vina? pentru ca asa cum ai spus si tu nu e posibil dupa 3 saptamani sa nu mearga bine. si de la format l-am lasat 1 luna fara sa cobor nimic. doar pe internet si atat.
si mi se blocheaza cand sunt conectat la internet. cand nu sunt conectat imi merge foarte bine calculatorul.

| 0rlando a răspuns (pentru Alexakos):

Presupun că respectivul WIndows este piratat, caz în care, este foarte posibil să fie tras prost sau să aibă viruși.

Răspuns utilizator avertizat
| Zangetsu a răspuns:

Ramai la windows 7, daca treci la xp s-ar putea sa nu gasesti toate driverele pentru laptop.