| bos5000 a întrebat:

Buna TPU. Merita sa-mi instalez Windows 11 sau să mai aștept?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Poti si astepta, ce face win 11 face si win 10, care apropo e tanar si are updateuri, chiar acum in noiembrie win 10 a primit un update important de securitate si nu numai.
eu imi voi pune win 11 cand win 10 va fi iesit de pe piata de cativa ani.
Gandeste-te ca inca sunt persoane care mai folosesc pe PC-uri mai vechi si slabe in performanta win XP happy

6 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Daca este moca merita laughing daca trebuie sa platesti stai linistit.

| flixbuster a răspuns:

Daca ai hardware suportat oficial si nu faci mare branza cu PC-ul, nu stiu daca merita dar nu ai mare lucru de pierdut - doar sa fii pregatit sa mai dai de cate un bug pe ici pe colo. Eventual mai asteapta vreo luna sa mai primeasca un security patch lunar (pana acum a primit doar unul) sa scazi sansele de a prinde bug-uri 0-day.

Daca insa ai hardware ne-suportat oficial (= trebuie hack-uri ca sa instalezi Windows 11, nu o poti face simplu si frumos cu ISO oficial de la Microsoft) sau folosesti PC-ul pentru treburi serioase eu zic sa spui pas si sa ramai linistit pe Windows 10 (presupun ca asta ai) pana mai aproape de Oct 2025 cand ii expira suportul.

| Mirel4412 a răspuns:

Eu inca folosesc wind 7 pe pc. Nu penteu ca sunt conservator sau batran, pur si simplu e mai usor, nu am nevoie de toate functiile de pe wind 10

| doctorandus a răspuns (pentru Mirel4412):

Windows 7 e momeală pentru script-kiddies.

| Lolasticc a răspuns:

Poti sa il instalezi oricând, nu ar avea de ce sa nu merite

| cristianpixel a răspuns:

Depinde de ce cauți în experiența ta de utilizare. Windows 11 vine cu un design nou și câteva funcții îmbunătățite, cum ar fi o interfață mai curată și funcții de multitasking mai eficiente. Dacă ești curios să testezi noutățile și ai un PC compatibil, poate merită să faci upgrade.

Pe de altă parte, Windows 10 este încă foarte bun și stabil, iar dacă preferi să eviți orice posibile probleme de compatibilitate sau bug-uri de început, poți să mai aștepți puțin până când Windows 11 devine și mai rafinat.

Indiferent de decizie, asigură-te că îți activezi sistemul cu o licență autentică pentru a avea acces la toate actualizările și suportul de securitate. licente gasesti aici spre exemplu https://licenteinstant.ro/