| ღArySოﺁℓεღ a întrebat:

Mi-a aparut la antivirus o avertizare importanta. Zicea ca trebuie sa-mi actualizez windows-ul. Are ceva daca nu fac asta? Si in caz ca o sa-l actualizez, se pot pierde programe sau informatii sau se poate strica ceva? (Specific ca am Windows 7)
Funda, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Dan10079 a răspuns:

Buna! Daca ai o lista cu actualizarile disponibile de la Centrul de actiune sau antivirus este chiar recomandat sa-l actualizezi NUMAI daca ai Windows-ul original daca nu il ai original nu face nicio actualizare pentru ca te prinde Genuine si te va pune sa-ti actualizezi windows-ul.
Sper ca te-am ajutat! big grin

6 răspunsuri:
| pozeanimate a răspuns:

Cred ca ai nod32 nu?
deschide nodul si apasa f5
acolo cauta actualizare de sistem si opreste
sa nu te mai avertizeze
nu-i nimic daca nu actualizezi windowsul
din contra este mult mai bine daca nu actualizezi windows
sau daca ai alt antivirus tot cam aceiasi pasi urmeaza, cauta in setari sa opresti avertizarea asta
sursa:mintea mea

| Bull4ever a răspuns (pentru pozeanimate):

Mda sunt in dezacord cu tine conteaza mult sa faci updaturile mai ales la windowsurile mai vechi gen xp sp 1, 2, 3
Daca nu faci updaturile te poti alege cu un virus foarte frumos care iti face ravagi in calculator, deoarece windowsul in mare parte face updaturi de securitate, adica intareste sistemul lui de aparare impotriva noilor virusi aparuti...

| pozeanimate a răspuns (pentru Bull4ever):

Eu din contra am zis ca nu trebuie facut update, decat daca cere careva din programe sau jocuri
updaturile astea crezi ca este pentru protectia noastra?
ei au grija sa combata pirateria.
lucreaza cu un windows fara update apoi cu. o sa vezi diferenta
mai greu merge cu update
Este o parere a mea proprie.
nici un antivirus nu-ti poate garanta securitate deplina sa tii minte asta

| georgedanielc a răspuns:

Cred ca este vorba de actolizarea antivirusului, actualizeaza programul

| Noya99 a răspuns:

Actualizeaza-l cu incredere nu pierzi nimic

| aLaCaZaM a răspuns:

Salut actualizarea inseamna ca o sati ecpire windowsul si daca il actualizez nu o sa tise piarda nimic funda? plz