Http://translate.google.ro/....../translate postat la 14 Februarie 2011 9:02
Poti sa le recuperezi cu programul 'Recover My Files'
si eu am recuperat 80 GB date cu el
Nu...cand tia refacut partitiile s-a pierdut tot ce era pe hard, imi pare rau dar asa e nu mai poti recupera nimic totul s-a sters... funda?
Da exista posibilitatea sa se poata recupera datele pierdute... daca ai avut un back up facut cu cateva zile inaintea instalarii windows-ului!
Daca nu ai facut acel back-up datele sunt pierdute si irecuperabile!
Daca pozele si muzica erau salvate in D poate...dar daca nu, nu le mai gasesti. fundita?
Daca erau salvate in Local Disk(D poate le mai gasesti, dar daca nu, nu fundita?
Vreo posibilitate!? Eu cred ca NU! NU lua rasupunsu asta ca bun 100 %, dar eu asa stiu ca numai ai ce sa faci Urat ce ti s-a intamplat. Merit o funda?
Desigur ca poti sa le recuperezi. Poti sa le recuperezi cu programul "Recover My Files" merge % la %
Nuu mai poti face absolut din pacate nimic.Singura solutie data viitoare sa il atentionezi la partitii. Daca e XP sigur stergea C si pe D il lasa in pace. Windows Vista&7 eee Disk 0 Partition 2 (LOCAL DISK C.Sii D nu mai avea treaba nimeni cu el. Instructiuni hardware
Partea I:
Dupa aceasta operatiune este nevoie ca noul hard sa fie formatat si repartitionat.Majoritatea repartitionarilor consta in minimul fapt ca trebuie doua partititii:1)Drive Centru S.O. si programe
2)Drive Dentru fisiere.
In momentul in care ai S-ATA+RAID si vrei sa iti instalezi propriul O.S. va trebuii sa faci in acest fel:
1)Trebuie sa fie selectat din Bios(Basic Input Output System) ca ‘’First Boot Device’’sa fie asa:1)CD/DVD sau USB FDD(Flash Disk Drive)
2)HDD.
Obs!aca l-ai instalat S.0-ul si nu iti intra remodifica din Bios ca ‘’First Boot Device’’ sa fie asa:1)HDD(adica sa intre bootarea de pe hard)
2)Si ca ‘’Second Boot Device’’sa fie unitatea optica:CD/DVD sau USB FDD.
2)Intrii in Bios –Advanced Bios Features si dai un ‘’ENTER’’pe primul sau pe care scriie:"Hard Disk Boot Priority ’’sa fie Disk 0 si Disk 1(HDD1 SI HDD2);
Exisk0=Windows XP si Disk1=Windows Vista sau Windows 7.
3)Daca ai hardul de la S-ata(Serial-Ata) pe o singura pozitie nu vei avea optiunea in Bios pentru a schimba Device-iurile(obiectele).
Patea II:
Pentru a schimba un hard; este nevoie sa deconectezi cablurile numai de pe hard nu si de pe placa de baza(asta numia in cazul in care ai PCm). Dupa ce ai luat hardul din suportul lui este nevoie de o surubelnita pentru a desface suruburile din suportul pentru hard.Iei noul hard si il scoti pe cel vechi si ai capacitate mult mai mare si viteza de rpm sa fie 7200 il reasamblezi si rebagi alimentarea de langa pini +IP-urile.Cea mai buna investitie intr-un laptop este adausul de rami si schimbarea hardului.Schimbarea hardului este cu 78, 5% mai eficient pentru S.O si pentru fisiere.Capacitatea se masoara in MO sau in MB ca sa rezulte in asa unitate de masura in sistem international’’GB’’. Unitatea de masura mai mare decat GB este TO sau TB. Teraoctet sau Terabyte.
Viteza unui hard sa fie la maxim adica la 7.200 de rpm(*rotatii pe minut*). Aceasta viteza nu permite blocarea/citirea hardui de catre Bios.Eu totusi, cred ca capacitatea si viteza hardului in sistem international ‘’rpm’’ va fi cu 33% mai convingator si mai eficient tot odata.
YzuD întreabă: