| tuttyFresh a întrebat:

Mi-am cumparat de ceva timp 1 laptophappyHp mini dar, nu sunt prea multumit deoarece. mai am un laptop ( Acer nu e pentru jocuri dar merge bine ) dar acest HP merge mai greu desi are memoria mai marehappy restul Ghz, ram toate sunt la fel... ce ar putea sa aiba pc-ul acesta? virusi nu cred, defragmentat este.happyce ar putea sa aiba? pe langa asta, la pc asta mic cand schimb o imagine la desktop mi se vede totu pixelat... am loat imagini speciale pentru rezolutia pc-ului meu (1024x600) si tot pixelat se vede,,, de cE?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Se pare ca nu sint la fel deloc din ce spui tu.Ai zis ca mai ai un laptop Acer si asta este hP mini.Deci daca e mini e clara ca nu sint deloc la fel.Ca are GHz la fel zici tu dar nu aia contezea ci procesorul ce tip este nu doar ce frecventa are.Tu vrei ca un procesor sa zic celeron hai sa dam un ex teoretic sa zicem de 2 ghz sa fie ca si unul i5 tot de 2 ghz? Pai nu are cum.Aici e vorba de diferenta de clasa, de tehnologie.Da mai multe informatii cu privire exact la ce procesor are fiecare, apoi hardul ce viteza are la fiecare si rami ce viteza si de care rami sint.Si la rami or avea ei rami la fel dar conteaza si ce rami sint.Adica ddr sau ddr2 sau ddr3.Hardul al fel sint de 5400 de rpm sau de 7200 rpm si asa mai departe.Fiecare chestie din asta conteaza mult.Deci da mai multe detalii si caracteristici exacte ale celor 2 laptopuri ce le ai.

| tuttyFresh explică (pentru relian):

ACER:Intel Celeron M processor 520 ( 1.6 Ghz, 533 Mhz FSB, 1mb l2 cache
Intel graphics media accelerator 950
512 mb DDr2
80 gb HDD
HP:Intel Atom Cpu N455 1.66 GHz
1.00 GO ram
Sistem de operare 32 biti
a si diferenta mai e ca Acer e pe xp si HP e pe w7. de DDR nu stiu sa gasesc la w7 happy

| relian a răspuns (pentru tuttyFresh):

Exact ce am spus sint procesoare diferite, deci este normal sa lucreze unul din ele mai slow.Tu ai spus ca sint la fel. Iara memoria este la fel cred ca amindoua au DDR2 deci vitezele sint cam pe acolo.ce difera este capacitatea memoriei care nu cred ca in cazul asta sa faca o asa mare diferenta.Ce ai tu se numeste netbook, ma refer la ala HP.Cu alte cuvinte toate sint si mai mici ca la lalptopul cel ai tu sint piesele miniaturizate.Ca sa iti faci o idee cum lucreaza un laptop sau netbook si un desktop gandeste-te tu daca ai sta intr-o incapere mica sau f mica de 2m/2m si sa faci acolo nu stiu ce chestii, sa dai din miini sa lucrezi orice.Si apoi sa faci acelasi lucru afara.Cum o sa fie? Afara o sa lurezi lejer si nu mai transpiri asa rau ca in 2/2.Si pe jocul ala conteaza f mult si placa video si nu ai spus nimic concret referitor la placa video.Adica de ce viteza si capacitate este.Dar oricum sint procesoare diferite chiar daca au 1, 6 amindoua.Sau daca vede asa rau cum spui poate sa nu fie ceva in ordine, placa video sa nu aibe driverul instalat, chestii de genul asta.Cind ai o pagina pe ecran si o iei cu mousul se misca rapid sau in frame?

| tuttyFresh explică (pentru relian):

Pai rapid happy

4 răspunsuri:
| tuttyFresh explică:

Hp: Intel Atom cpu N4551.66 GHZ
1.00 GO RAM
Sistem de operare 32 biti
230 GB HDD
ACER: Intel celeron m procesor 520 (1.6 Ghz, 533 mhz FSB, 1mb, L2 cache)
Intle graphics media accelerator 950
512 mb DDR2
80 gb HDD