| jijel112 a întrebat:

Mi'am cumparat un Sony Xperia SL cu ecran LED-backlit LCD, cu folie de protectie. Cu ce pot sterge ecranul telefonului? Am luat niste servetele umede pentru ochelari dar scrie pe ele ca nu sunt bune pentru displayuri LCD. Are ceva din moment ce are folie de protectie?

Răspuns Câştigător
| virusake a răspuns:

Nu te complica cu prostii. laughing
In primul rand, atat timp cat are folie, poti sa-l dai cu absolut orice pentru ca nu o sa se matuiasca.
Cel mai simplu, cand il scoti din buzunar il stergi de un material de bumbac (eu cel mai bine sterg cu tricoul si pe folii mate unde se vede orice urma).
Servetelele alea de ochelari nu sunt bune nici macar pentru ceea ce sunt facute, ochelarii se sterg cel mai bine cu acea "piele de caprioara", dar aici nu e cazul.
In orice caz, ce ai scris tu acolo se traduce in: LED-backlight se traduce prin un sistem de leduri care lumineaza display-ul, iar LCD e modelul de display, dar toate astea sunt sub acel geam touchscreen (care de cele mai multe ori este lipit de display) si care de obicei el se zgarie, se matuieste, el incaseaza tot cand e cazu. laughing

PS: Inteleg ca e un telefon nou, dar nu e cazul sa iti bati capul atat...

2 răspunsuri:
| Cristi112 a răspuns:

Sa nu razi, eu sterg ecranul telefonului cu spirt si hartie igienica happy, pentru ca nu lase urmele alea urate dupa ce ai sters.

| jijel112 explică:

Ai folie? Nare nimic de la el telefonul?