Dacă foloseşti wlan-ul de acasă sau din altă parte, nu plăteşti. Plăteşti dacă foloseşti netul de la Orange, Vodafone, cosmote... E ca şi cum ţi-ai conecta laptopul la reţeaua wireless de acasă. Tu plăteşti netul la romtelecom, digi...sau ce-o fi. Pe ei nu-i interesează pe ce îl foloseşti. Prin wlan îl foloseşti pe telefon gratuit. Baftă!
Daca are wireless, si il configurezi pentru fiecare aplicatie sa ruleze cu wifi, nu vei platii nimic.
Daca esti pe credit tot timpul o sa-ti ia din credit. Daca esti pe abonament ai cativa MB in care poti sa-i consumi, dar daca depasesti acel nr de MB o sa ai putin mai mult de platit la factura. Daca dai OK nu vei platii internetul pentru ca iti ia automat din credit sau din MB.
Aha...Dar nu stii cam cat imi ia din credit? .
Pai daca stai cateva minute iti cam ia vreo 40-50 de centi. (sunt pe Orange si atata imi ia si mie )
Aha merci
Funda?
Daca esti pe abonament, o sa te coste in plus, dar daca esti pe cartela atunci iti poti activa setarile de internet de pe site-ul retelei pe care esti, care sunt valabile 7 zile. Din pacate poti activa optiunile o data pe an, dar daca iti incarci in fiecare luna telefonul o sa se prelungeasca. O sa ai in fiecare luna cate 100 MB pentru internet. sau daca esti pe Orange, exista optiunea "Orange Young" de unde poti sa iti activezi si setarile. sper ca te-am ajutat.
Da eu sunt pe Orange(am uiatat sa mentionez )