| abydeea a întrebat:

mi-am scapat telefonul pe jos(Nokia lumia 520) si s-a fisurat putin intr-o parte. Functioneaza doar ca nu ma mai pot folosi de touch screen, adica nu il pot folosi. Este inca in garantie. A mai patit cineva asta?

2 răspunsuri:
| TheCosmin02 a răspuns:

Da eu cu tableta am scapato pe jos si la fel am patit nu til schimba la garantie ca e din vina ta sad

am fost la garantie cu tableta si am incercat sa ii mint ca s-a crapat in timp din nu stiu ce cauza dar tot siau dat seama ca e scapata pe jos ca nu functiona touchul.
imi pare rau pentru tine sad
nai decat sa te duci la un servis de undeva sa til inlocuiasca sau daca te pricepi sa sa schimbi touch cumpara unul dar n-o sa mai fie ca cel original in sensul ca s-ar putea sa : nu mai reactioneze la atingeri ca cel origina si ca se zgarie mult mai repede
sad

| OvidiuDrg a răspuns:

La mulți ani! Da, a patit-o si o colega (ii cazuse de la etajul 2, poti sa nu crezi,dar decât atât a pățit)... Bun,partea rea,nu se repara in garantie (stiu, nasol, garantia nu acoperă ceea ce e considerat vina ta), partea buna e ca îl poti folosi asa ca nu îl afectează prea mult, partea si mai rea e ca reparatia (in functie de service-ul unde o faci) te va costa oricum peste 100 lei... Toate cele bune!