Reinstaleaza windowsul si gata si verifica hardul vezi si de curatarea master boot hard
Trebuie vazut de cineva care are habar, reparatile nu se fac online, vi cu el, se testeaza apoi se vede ce are, probleme de windows sau de hardware
Depinde ce laptop ai daca ai HP tine apasat in timp ce il deschizi tasta f2 si acolo trebuie sa-l lasi sa-si faca diagnosticul la soft ai acolo trei optiuni urmeaza pasii
E Asus, am dat acolo și mi-a apărut "attempting repairs>> și tot aștept de 20 min
Un driver nu s-a instalat corect, sau are conflicte cu alte drivere.
Dar se poate si din cauza unei actulaizari care face conflicte cu alte componente.
Asteapta pana isi termina diagnosticul (probabil ai multe programe etc. care ingreuneaza diagnosticul) si dupa incearca sa-i dai un Restore Point sau un backup, dar daca nu ai date importante in partitia unde ai instalat win, il poti reinstala si daca nu formatezi partitiile vecine, iti poti pastra datele din ele, inclusiv programele.
Asa trebuie sa astepti 2 ore
Este placa de date arsa mi s-a intamplat si mie, casta cam 100 lei sa o schimbi
Este posibil să ai viruși s-au să se fi stricat bateria internă. Cel mai bine ar fi să-l duci la reparat