Pai cumpara un cooler, sunt speciale pentru laptop
in coltul din dreapta jos scrie cumva ''windows is not ge.nu.ine''?
Http://www.programepc.com/remove-wat-v2-2-6-windows-7-activation-ex-wga/ descarca asta sa, rulezi programul si dupa restart o sa dispara chestia aia si o sa fie totul ok
PC-ul meu de obicei dupa ce il lasam ceva "la racit" nu mai avea lag si ca urmare a acestui fapt nu mai frigea.Eu nu prea iti pot rezolva problema, iti sugerez sa te duci la un IT-ist.S-ar putea sa tina si de puterea procesorului.
Buna! Mie mi s-a mai intamplat acest lucru...de obicei era vorba despre ventilatia laptop-ului (este de obicei in stanga). Aceasta se mai supraincalzeste (odata cu laptop-ul) si de aceea se mai blocheaza.Atunci cand se intampla asta, il lasi putin sa se raceasca.De ce se intampla asta? De obicei din cauza excesului de "calcuratorit" si/sau de un program ce necesita prea multa memorie/e prea mare si PC-ul are lag.Eu zic sa intrebi u IT-ist cel mai bine daca problema persista din cauza unui program.
De cooler ai auzit? cum sa se supraincalzeasca ventilatia? se incalzesc piesele pentru ca nu are cooler. Ce treaba are IT-istu cu problema ei? Si nu are cum sa fie din cauza unui program, ce program poate face asta? si cum sa aiba ma PC lag, doamne , lasa-te.
Un cooler sau 2 si ai scapat, vei avea un sistem rece.
Ca ti se incalzeste laptopu e din cauza partii tehnice:laptopul are un fel de ventilator care il raceste si daca e defect sau ceva de genul patesti ce ai patit.cat despre desktop e de la windows daca e piratat.Mi se intampla si mie dar le mai rezolv.