anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac. Calculatorul meu merge foarte greu si nu il solicit asa tare. Cand stau pe net Mozilla se blocheaza, are laguri cand dau refresh. Situatia nu s-a imbunatatit nici dupa ce am reinstalat windowsul (cand l-am instalat am formatat doar partitia C). Am folosit programe precum advanced sistem care, opresc din procese tot timpul dar tot merge greu. Am oprit programele la startup. Mai merge uneori cat de cat bine dar rar. Inainte rula foarte bine Windows 7. Calculatorul are cerinte medii:
Procesor Amd dual core 2.5 Ghz si Ram de 2 GB. Am antivirus Nod 32.
Ce as mai putea face?
Oare sa reinstalez windows-ul dar sa formatez tot Hdd-ul?

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Unu.Nod 32 numa antivirus nu-i, altminteri nici un așa numit antivirus nu te protejează de virușii reali.Deci jos cu el și folosește ori clamwin și mai ales folosește netu cu cap.
Doi. Daca știi că Windows-u e furat din sursele alea ilegale, e clar ai windows contrafăcut cu viruși reali că de erau comerciali ți vedea porcăria aia comercială de așa numit antivirus.
Dacă știi că l-ai activat ilegal cu idioțeniile de pe google e clar.idem!
Dacă știi că folosești aplicații furate tot din sursele alea, atunci știi deja ca tocmai ți-ai infectat hard-ul și acesta are bad logic.
Dacă știi că ai instalat windows-u ca românu să meargă doar atunci recomand un service de calculatoare sau să lași pe unu ce știe face asta real(nu cârpaci) s-o facă și să nu-ți mai bagi degetele nu habar n-ai. happy.
Dacă știi că folosești Windows 7 Ultimate(din lăcomie sau spirit de turmă) pe 64 de biți, atunci jos cu el și instalează un Windows 7 legitim pe 32 de biți.
Daca știi că folosești Windows 7 ultimate pe așa hardware, atunci jos cu el și instalează Windows 7 home premium pe 32 de biți.
Succes

| F14V a răspuns (pentru DeyCj):

Crezi ca nu stiu sa instalez un windows? Normal ca mi-am pus pe 32 de biti la 2 Gb ram.

| F14V a răspuns (pentru DeyCj):

Am reinstalat windowsul dar de data asta am pus Windows 7 Home Premium. Inca sunt in perioada de testare dar pare sa mearga mai bine. Iti dau tie funda

4 răspunsuri:
| RaduTN a răspuns:

Uită-te pe YouTube si reinstaleazăţi corect Windowsul si după instalare cauţi pe Google 'cum sa fac windows 7 mai rapid' si o să gaseşti niste setari care te vor ajuta tare mult.

Scoate nod 32 si bagă avast free antivirus.

Foloseşte CCleaner sa-ţi faci PC-ul curat.

Curăţă-l de praf şi schimba pasta termoconductoare a procesorului.

Instalează Google Chrome.

Bft wave

| F14V a răspuns:

Am uitat sa mentionez ca am vreo 45 Gb liberi in calculator