| Alexandrup a întrebat:

Buna TPU.O licenta de Windows 7 poate fi folosita pe doua calculatoare? Mentionez ca amandoua calculatoare sunt ale mele, ca sa nu credeti ca am furat sau ceva.

Răspuns Câştigător
| Mihail2020 a răspuns:

Cand instalezi windosul sau sa schimbi trebuie sa bagi linceta (originala).
Daca este a ta poti sa o folosesti dar sa nu o faci publica licenta.
Cat timp o ai poti sa o folosesti mai departe (la prieteni, pentru tine, etc) dar sa nu o faci publica.

7 răspunsuri:
| MrEvil89 a răspuns:

Nu poate fi folosita pe 2 simultan.doar antivirusurile au aceasta optiune.

| TempusVernum a răspuns:

Licenta Windows e pentru un singur calculator folosit la un moment de timp. Din moment ce tu le folosesti simultan, nu!

| Alexandrup explică (pentru TempusVernum):

Le folosesc pe amandoua chiar acum, nu ar trebui sa imi vina un mesaj, ceva?

| TempusVernum a răspuns (pentru Alexandrup):

Pai stai asa, daca e licenta cumparata, in mod normal nici n-ar fi mers activarea :-? Cel putin licenta OEM, care e de regula pentru Windows preinstalat pe PC-uri noi, iar activarea nu merge decat pentru o configuratie hardware. Ai licenta retail(care costa mult) sau un Windows activat prin metode neortodoxe? Ia si citeste de aici, documenteaza-te!
http://www.go4it.ro/......-10265285/

| Alexandrup explică (pentru TempusVernum):

Am cumparat un laptop cu windows neinstalat, am cumparat un windows 7, l-am instalat si am bagat licenta, si dupa am bagat licenta pe un alt calculator.le folosesc pe amandoua simultan, si nu am nici un mesaj

| TempusVernum a răspuns (pentru Alexandrup):

Atunci primul PC si-a pierdut licenta. Sau pe care preferi tuhee hee dar nu stiu daca merge si asa. Nu e legal, totusi, decat cu un singur calculator. Nu e vorba de mesaje...se poate sa reuseasca activarea sau nu, depinde. Insa licenta e doar pentru un singur calculator. Citeste si articolul de pe go4it. Mai sunt si comentarii/lamuriri pe acolo si vei intelege mai bine. Eu nu pot sa-ti acopar aici pe TPU o discutie destul de lunga.

| TempusVernum a răspuns:

Raspunsul pe care l-ai premiat e aberant! Departe de adevar, care era ceea ce te interesa, nu? Sau...