Cand instalezi windosul sau sa schimbi trebuie sa bagi linceta (originala).
Daca este a ta poti sa o folosesti dar sa nu o faci publica licenta.
Cat timp o ai poti sa o folosesti mai departe (la prieteni, pentru tine, etc) dar sa nu o faci publica.
Licenta Windows e pentru un singur calculator folosit la un moment de timp. Din moment ce tu le folosesti simultan, nu!
Le folosesc pe amandoua chiar acum, nu ar trebui sa imi vina un mesaj, ceva?
Pai stai asa, daca e licenta cumparata, in mod normal nici n-ar fi mers activarea :-? Cel putin licenta OEM, care e de regula pentru Windows preinstalat pe PC-uri noi, iar activarea nu merge decat pentru o configuratie hardware. Ai licenta retail(care costa mult) sau un Windows activat prin metode neortodoxe? Ia si citeste de aici, documenteaza-te!
http://www.go4it.ro/......-10265285/
Am cumparat un laptop cu windows neinstalat, am cumparat un windows 7, l-am instalat si am bagat licenta, si dupa am bagat licenta pe un alt calculator.le folosesc pe amandoua simultan, si nu am nici un mesaj
Atunci primul PC si-a pierdut licenta. Sau pe care preferi tu dar nu stiu daca merge si asa. Nu e legal, totusi, decat cu un singur calculator. Nu e vorba de mesaje...se poate sa reuseasca activarea sau nu, depinde. Insa licenta e doar pentru un singur calculator. Citeste si articolul de pe go4it. Mai sunt si comentarii/lamuriri pe acolo si vei intelege mai bine. Eu nu pot sa-ti acopar aici pe TPU o discutie destul de lunga.
Raspunsul pe care l-ai premiat e aberant! Departe de adevar, care era ceea ce te interesa, nu? Sau...