De ce atata teama doar pentru ca cineva probabil dintr-o tara straina s-a bagat in seama? Nu are cum sa te gaseasca si nici nu prea are motive sa o faca
Am 17 ani si jumătate si in trecut am mai pățit o situație asemănătoare cand cineva imi următoarea telefonul, ...nu-i neaparat o teamă.Am vrut să intreb
Copilas, treaba sta in felul urmator. Urmariti suntem la tot pasu, prin camere de luat vederi, telefon, GPS, 'blutus' si asa mai departe.Atata timp cat tu nu ii dai detalii unde stai,cum te numesti,si nu ai card de credit paypall, sau etc pe telefon, nu ai de ce sa iti faci griji. Urmariti suntem toti, asta sa stie toata lumea, intr-un mod sau altul, mai ramane sa avem cipuri precum catelusi.In o alta ordine de idei, ai aproape 18 ani, cine te hartuieste, ai butonu de ignor. Spre exemplu, eu te hartuiesc pe tine pe TPU, tu ai legal butonul de ignor pentru a scapa de insistentele mele, sau ale orcarui utilziator.Asa si pe Facebook, insta, si alte jocuri.Tot ce trebuie sa faci e sa interzici accesu persoanelor dubioase, sa iti scrie, sau sa te contacteze.Hackeri profesionisti nu se ocupa cu rahaturi de genu, sa sperie copii sau etc.Ei lovesc direct la tinta, probabil ai fost tinta unei glume proaste, sau au incercat sa iti fure ceva de la jocu respectiv.Eu am 28 de ani, si joc jocuri inca de cand eram la pubertate.Adica 11 12 ani, iti spun din start, faptul ca nimeni nu o sa te caute sa te taie, mutileze pentru un joc.Fi cu bun simt,si fa-ti un renume in joc, sa aiba oameni incredere in tine, si vei vedea ca nu te va ameninta nimeni, decat oameni care sunt invidiosi pe clasamentu jocului. Daca iti e teama, nu oferi detalii despre varsta, sau oras. Spune doar cum fac si eu cand sunt satul sa fiu intrebat de unde sunt si cum ma numesc.De fel raspund rapid " Sunt alex,si sunt din buc " total eronat,dar e rapid si usor de tinut minte, nu dau detalii prea multe, nu ca mi-ar fi frica, ci mie lehaminte, ma joc sa ma simt bine, nu sa fiu interogat.
Stai să-ți explic eu in privat cum sta treaba.Si apropo sunt fata
Doamne ferește! ce copii.Am întrebat doar si nu mai vorbiti fără să știți. În trecut am mai avut un astfel de incident cand cineva i.i urmărea telefonul
Cred ca tu ești copilul aici. De cate ori am vorbit și vorbesc cu oameni prin jocuri trebuia sa fiu elodia de 50 de ori.
Nici nu stiti cum sta treaba si comentați aiurea
Tre' sa fi un giga hacker ca sa afli adresa cuiva numa dintr-un mail din joc.
Stai ca pot și ei să-ți zic ca îți pot afla adresa după contul TPU, sa vin acasă și să-ți pun camere video și microfoane.
Giga hacker?
Nu sta nimeni și te caută din cauză că l-ai înjurat pe un joc, nici hackerii care au resursele necesare pentru a face așa ceva.
Plus că nu trebuie sa fii mare hacker că sa găsești adresa cuiva. De obicei marea majoritate din munca unu hacker este să păcălească lumea să facă ce vrea el.
Stai liniștită că nu pățești nimic.
Nu sta nimeni după tine din cauza că i-ai zis ceva pe un joc.
Cel mai probabil e un copil de 13-14 ani care se crede el mare hacker că a văzut un tutorial pe YouTube "cum sa heckuiesti Facebook" și se ia de toată lumea pe internet.
Nu te îngrijora degeaba. Dacă ești atentă și nu deschizi link-uri random nu pățești nimic.
Ma refeream la situația de 0.1% în care cineva e interesat de cardurile la vreunu'. Majoritatea jocurilor au criptare puternica pentru informațiile de pe serverele lor.
Am cunoscut anul trecut pe unul de baga la bani într-un joc la greu... as fi vrut să-i... 'imprumut' puțin cardul
Trifan_Mioara_1960 întreabă: