Ai zis: "amplificator labaza Antenei"? dar exista așa ceva? (acest amplificator ar fi mai scump ca routerul). Însă ai putea sa:
-pui o tabla de aluminiu in spatele antenei pe post de reflector. (exact! iei o doza de la sucuri si o tai in jumătate pe verticala... am văzut in filmulețe dar nu am încercat.)
-ridici routerul la înălțime de peste 1, 80
Sa tragi antene de la router iar nu am auzit... oricum se pierde foarte mult semnal dacă cablul sau mufa antenei sunt desfăcute si se expune firul central, eventual sa schimbi antena cu alta mai performanta, dacă nu vrei sa deplasezi antena cu tot cu router.
Pe de alta parte mai poți jongla din software:
-intri in router si cauți "strength signal" ...este vorba de puterea de emisie si poate fi la 50% si dacă o ridici vei avea semnal mai mare, evident.
- apoi poți sa elimini din capabilitățile tehnologice nefolosite, adică acel A, B, G, N, AC. Dacă routerul si calculatorul tău este capabil de AC atunci elimini restul. Sau poate pe N singur sa îți mearga bine, faci teste. Oricum A si B sunt foarte vechi si numai buruiaza.
- apoi poți sa schimbi canalele de emisie, asta dacă ai multe rețele in apropiere (alți vecini) si va buruiati fără sa știți. Cauta pe net ca ai nevoie de un program ce îți arată aceste detalii. Ba cu astfel de program poți sa ii găsești si un loc mai bun pentru rutier ( sau o poziție a antenei ) in care sa ai semnal maxim peste tot ( peste tot unde ai nevoie).
Nu cunosc, dacă-i la metru... pare ca trebuie sa lipești tu mufa. Eu demult am avut un router care era foarte configurabil din meniul lui. Țin minte ca după multe analize si modificări am ajuns sa văd ca "net speed" s-a dublat( http://www.speedtest.net/) dar pe Youtube viteza era aceeași. Alte vremuri. Dacă nu ai nevoie de internet pentru ceva special atunci n-are rost sa îți storci creierii cu tehnologia cea depășită... cu semnal maxim poți sa ai viteza mică din alte motive.
Http://i.i.cbsi.com/cnwk.1d/i/tim/2012/08/03/DSC_0020.JPG
pardon se numeste wan unde bagi cablu de net si lan unde bagi secundar
Asta ce mi-l dau ei gratuit are o intrare si o iesire prin LAN 1+wireles si cica LAN 2 este acolo de forma dar nu sunt trase fire la el din interiorul modemului, ca un telefon dual sim care nu are adaugate contactele pentru al doilea sim dar carcasa este facuta pentru ambele modele
Https://forum.softpedia.com/topic/564802-prelungire-wireless/
nu am auzit inca de asa ceva, vrajeli posibil, recomand Switch
anonim_4396 întreabă: