Pentru ca Orange sa iti deblocheze telefonul trebuie sa fi inceiat abonamentul la ei.
in al 2lea rand daca ei se ocupa de decodari telefoane va trebui probabil sa platzesti munca lor...asta daca nu e gratis.normal ar trebui sa fie gratuit.
daca nu te iei fain frumos cu telefonul, il duci la aia care repara telefoane si il rezolva ei.
numa ca si ei se lauda ca stiu multe dar de faptul baune de prosti ce sunt... poti ramane cu telefonul cam defect de pe urma lor.aici ma refer la faptul ca daca telefonul are 40 de functii exista posibilitatea sa ramai cu numai 30 de functii la el.
eu am dus telefonul la unu de la reparatii si mi-a schimbat displayul.si cand ajung acasa si bag cartela in el(pentru ca acolo nu aveam cartela la mine) surpriza.telefonul nu avea semnal pe nici o retea.
si uite asa telefonul meu de 10 milioane face acum 50 lei, pentru piese in rest nu mai pot face decat poze cu el, sa filmez si sa il folosesc pe post de mp3.nimic mai mult.
la fel si telefonul meu actual l-am luat de la cineva care a fost cu el sa ii bage limba romana(acum orice bou stie engleza da nah.altii sunt mai boi ) si nu mai pot folosi mainile libere la el si bluetooth-ul.lucru care ma incurca cel mai tare.
asa ca ai grija unde il duci iar daca nu ai nevoie neaparat de decodarea aia nu il du nicaieri. daca vrei totusi sa il duci iti recomand Orange-ul daca l-ai luat de la ei.
Am auzit ceva de x-sim. Il folosesti si nu mai trebuie decodat telefonul dar nu l-am folosit si nu stiu pe ce modele merge.
Te poti interesa pe net mai multe nu stiu. Sper sa mearga