Poti sa le trimiti cuiva. e un atasament ca oriceare altul, nu e nicio securitate nimic
Fi fată deşteaptă şi după ce primeşti mailul cu ataşamentele, le pui pe un stik şi mergi la un centru xerox. Şi gata! Succes
Sa-si cumpere singuri. Personal, cred ca nici ei nu stiu cum si te-au pus pe tine ca in caz ca gresesti sa aiba pe cine sa se descarce.
Si ce mare ca.cat e sa le cumperi parintilor care nu se descurca cu tehnologia niste bilete. Mare ca.car esti, sper ca si ai tai sa iti zica intr-o zi, ia cauta tu singurel de mancare ca noi nu mai aven chef
Daca nu te pricepi e o treaba mare. Te pun acum sa imi programezi un shutdown in consola? Ce faci?
Ce legatura are ce ai scris tu cu discutia numai mintea ta stie.
na poftim
shutdown -s -t 10
ia si un restart
shutdown -r -t 10
ia si pe linux
sudo shutdown -P 10
Daca vrei sa ne batem in ca.caturi din astea astept un script de shell pe linux care sterge recursiv dintr o structura arborescenta de directoare fisierele care respecta un anume regex
Hahaha
Iarasi un raspuns fara nicio legatura cu discutia? Ai vrut sa te dai mare sau care a fost ideea? Astept scriptul inca
E adevărat, ei sunt cam pastă la capitlolul tehnologie.
Dar eu efectuez de fiecare
dată comenzi online, însă plătesc ramburs...(adică ei plătesc)
Plus că tatăl meu nu se complică cu plățile online...Nu prea are încredere în procedura asta, cu toate că i-am explicat de vreo 10 ori, că nu e nicun pericol în cazul de față.
Exista programe cu care poti vedea (pe anumite site-uri) cine si cu ce a platit, astfel ii poti vedea toate datele personale, numarul cardului etc. E riscant sa platesti cu cardul daca nu este un site cunoscut sa zic asa si daca nu e secure.
Eu cand incerc sa ma dau mare incerc cat de cat sa am idei originale, nu sa copiez o comanda in consola de pe internet
Ti am dat o idee originala de facut un script... inca il astept
Asteapta-l, sigur va veni intr-o zi buna =)
Sa imi bag piciorul daca am priceput care e scopul tau.
Te ai bagat intr-o discutie cu un ra.hat de critica, ai baga un ca.cat de intrebare care nu avea nicio legatura cu discutia iar in final bati campii... si ai incercat sa te mai dai si inteligent. Esti un troll slab
Nu, de fapt tu ti-ai exprimat o opinia la replica pe care am spus-o eu mai sus...
Site-ul : eventim.ro
E un site cunoscut
anonim_4396 întreabă:
Lofot întreabă: