| MaryElen a întrebat:

Pot sa sterg un mesaj de pe Facebook dupa ce i l-am trimis unui prieten sa nu il mai citeasca? Daca, da, cum procedez?
Funda! :*

Răspuns Câştigător
| AllinaDaniella a răspuns:

Buna. Il posti sterge si nu iti mai apare in arhiva ta, insa el oricum il primeste

4 răspunsuri:
| Anticarul a răspuns:

NU se poate sterge. Odata trimis, il poti sterge doar din inbox-ul tau, nu si al lui (cel care il primeste).

| antimulte a răspuns:

Daca s-a trimis, e bun trimis... Acum nu mai ai ce face. Doar daca ai mail si parola prietenului ca sa intri pe contul lui.

| TurboG a răspuns:

Si daca il stergi din inbox, tot ramane la ei in baza de date, daca dai search o sa vezi ca e acolo mesajul, chiar daca tu l-ai sters din inbox, deci grija ce scrieti(nu se sterg total cum cred unii)

| sorinalex96 a răspuns:

Stiu ca e cam târziu da poate ajuta pe alții laughing. Dacă faci chestia asta acel mesaj se șterge doar din chatu tău iar acea persoana tot il va putea vedealaughing).Mi s-a întâmplat si mie sa trimit eronat un mesaj si sa vreau sa il șterg neaparat din mesageria destinatarului si mi-am dat seama ca nu prea merge decât dacă ii accesez contul.Asa ca am luat-o logic si i-am făcut omului un spam de vreo o mie si ceva de mesaje motivând ca mi s-a virusat Facebookul si ca ar fi bine sa șteargă toată Conversația deodată si m-am scos laughing))