| Damian_Adina_1993 a întrebat:

Puteti va rog dulce dulce de va creste glicemia sa imi spuneti un program de filmat cu camera! Dau funda! Sa filmez cu camera web!

4 răspunsuri:
| Grimmjow69 a răspuns:

Pasul 1: Apesi Butonul start si apoi butonul RUN

2) Scrii in fereastra care se deschide: AMcap

3) Asteapta cateva secunde... Apoi ti se deschide o fereastra in care apesi pe meniul FILE > SET CAPTURE FILE, aici scrii numele fisirelui si unde sa-ti salveze fisierul, de regula pe partitia unde ai cel mai mult spatiu (pe partitia D sau E de regula):

4) Dupa ce ai setat numele si locatia fisierului, te va intreba cat sa ocupa maxim (in mega bytes) in functie de cat spartiu ai liber, iti recomand sa scrii "700"MBytes:

5) Asteapta cateva secunde... Acum trebuie sa setezi dimensiunea (cat de mare sa fe fereastra) filmului (nu fisierului), din meniul OPTIONS > VIDEO CAPTURE PIN (recomandat sa se seteze dimensiunea maxima) :
Dupa ce setezi dimensiunea apasa apply si apoi OK.

Pentru a intregistra apasati meniul CAPTURE > START CAPTURE, si pentru a opri inregistrarea meniul CAPTURE > STOP CAPTURE:

Detalii: http://webrec.blogspot.ro/

| Damian_Adina_1993 explică (pentru Grimmjow69):

Atat | | mai am si fac criza de nervi ca nu stiu cum draq va apare voua faza aia cu setatul ca mie nu-mi iese de nici o culoare si mor de nervi! Deabea respir de draci ce am!

| YokiSuzi a răspuns:

Sau ai putea sa filmezi doar desktopul utilizand fraps!

| Damian_Adina_1993 explică (pentru YokiSuzi):

Fiinto ce draq nu citesti tot ca eu vreau sa filmez cu webul adica pe mine analfebetule! Citeste draq daca stii si nu ma mai stresa ca m-am saturat de buti ca voi care nu stiu sa citeasca!