| Hamsterteddy a întrebat:

Recent am instalat Windows 7 pe laptopul meu deoarece windows 10 mergea greu si nu-mi placea deloc. Dupa ce am instalat windows-ul am realizat ca driverele nu au fost instalate. Acum nici nu ma pot conecta la internet! Am incercat toate metodele posibile sa instalez driverele dar tot n-am reusit. Ma poate ajuta cineva?

12 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Off off off copii din ziua de azi! Asta era standard in 1995 sa nu ai drivere la nimic! SE REZOLVA: FACI DOWNLOAD PE CARD-UL DE MEMORIE AL TELEFONULUI MOBIL DRIVERELE CARE TE INTERESEAZA
apoi ori conectezi telefonul prin cablu de date la acel calculator
ori scoti pur si simplu card-ul sd din telefonul tau pe care ai driverele si il introduci intr-un adaptor si il introduci in laptop sau pc-ul respectiv si gata ai drivere pentru placa de retea si ai rezolvat problema
sipmplu rapid frumos

| anonimg a răspuns:

Singura solutie este sa cauti marca si modelul laptopului tau pe google, folosind telefonul.
Apoi intri pe site-ul producatorului, si de acolo descarci driverele pentru laptopul tau, pentru versiunea de windows7.
Dupa ce ai descarcat driverele pe telefon, din telefon le descarci in laptop (folosind un cablu de date), si apoi le instalezi in laptop.

| Sofer a răspuns:

La Windows 7 trebuie băgate manual toate driverele, inclusiv cel de ethernet și wifi. Asta am întâmpinat eu la instalarea windowsului 7 și asa ca am renunțat și am rămas la Windows 10 care e mult mai fain.

| NLS a răspuns:

Modelul exact al laptopului?

Daca e foarte nou, nu exista drivere pentru Windows 7, si ar trebui sa ramai la 10.
Te pot ajuta sa il faci sa semene cat de cat cu Windows 7, atat la aspect (Startisback sau Start10), cat si la consum de resurse
(dezactivat Cortana,
dezactivat telemetria,
TOT ce e la Privacy pe off, pentru ca genereaza mult trafic spre serverele Microsoft cu toate sincronizarile lu' peste si toate datele ce le inregistreaza despre cum folosesti tu calculatorul si ce faci tu pe PC,
dezactivat cateva servicii nefolositoare care sunt la inceput pe Automatic,
si folosirea unor programe terte care se misca MULT mai usor decat variantele Microsoft: VLC, AIMP, IrfanView, Windows 10 Old Calculator, etc).

| LPCTSTR a răspuns:

Ai instalat drivere, dar diverele sunt, cel mai plauzibil, facute sa mearga numai cu Windows 10.
O sugestie ar fi sa nu mergi pe Windows 7, ci pe 8.1, caci 7 nu mai are suport de la tata Microsoft, iar majoritatea programelor iti vor spune ca nu mai suporta nici ele Windows 7 si ca nu vor mai primi actualizari. Am facut si eu trecerea si n-am observat mare diferenta, pana la urma 8.1 este 7 cu alta interfata, eu n-am vazut vreo schimbare in consumul resurselor.

| nicu991 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Corect, banala eroare a programelor noi care necesita.NET framework, versiuni care nu sunt compatibile cu window 7.

| flixbuster a răspuns:

Fara sa zici exact despre ce model de laptop vorbim ai primit raspunsuri unul mai pe langa decat altul.

Uite, eu as paria 3 boabe de grau ca ai un laptop de generatie destul de noua care nu are suport oficial decat pentru Windows 10 asadar nu exista drivere pentru alta versiune de Windows la el. Asta verifici singur la producator pe site. Daca nu stii cum, lasa modelul de laptop si te ajuta un om bun de pe aici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Windows 7 nu mai are suport de la Microsoft începând din Ianuarie 2020 parcă. De aceea poate să nu-ți meargă să instalezi driverele.

| Osneros a răspuns:

Dacă încercai "toate metodele posibile" acum aveai driverele instalate. Dă-ne mai multe detalii: ce drivere lipsesc și ce ai încercat să faci (chiar dacă nu ai reușit)?

Zici de driverul de internet, ai internet prin cablu sau wireless? Dacă e cablu, nu cred că nu merge instant dacă e conectat bine cablul, pentru că Windows 7 vine cu drivere stock pentru absolut tot.

| RazvanLegendaVie a răspuns:

Încearcă de pe un alt Windows să instalezi pe stick din nou WINDOWS 7.

| Jombo21 a răspuns:

Instalat? Poate piratat... Dar na. Cumpara unu original.

| Hamsterteddy explică:

Nu conteaza, am reusit sa rezolv problema. Mersi oricum