| Dr0gul3tz a întrebat:

Recent am instalat Windows movie maker (din nou) doar ca imi cere ceva registration code ca trebuie sa il cumpar. dar din cate stiu eu movie maker este free. am Windows 10 si nu stiu de ce imi cere asta. vreo idee? Sau daca aveti vreun "Licensed e-mail" si "Registration code-ul"

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Windows Movie Maker e end of support! Ce ai luat tu e un fake, "Win" movie Maker. Cauta versiunea 6.0 pe alte site-uri, sau chiar pe torente.

5 răspunsuri:
| m1dn1gh7 a răspuns:

Nu il aveai deja instalat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Nu este instalat de la Win7 in sus, inainte sa iasa din suport se lua de pe site-ul Microsoft si era complet gratuit. Totusi poate lua VirtualBox/VMWare, baga un vista sau un xp si il are asa, merg si repede VM-urile.

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ciudat, pentru ca eu il am. La win 10 pro.

| anonim_4396 a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Chiar ca ciudat ca il ai. Eu am descarcat win10 pro cu unealta de la Microsoft ca sa-l duc pe vm sa-l testez, tu ai Movie Maker aplicatia metro, cred ca baiatul merge la o competitie la care se da win7/winvista cu movie maker normal (desktop app, nu metro app).

| Dr0gul3tz explică (pentru anonim_4396):

De fapt vreau doar sa fac un video cu o singura poza si ceva audio peste laughing si asta e singuru program de genu pe care il stiu