| KwonJiyongParkJimin a întrebat:

Buna,TPU. Recomandati-mi, va rog, un driver de sunet. Nu vreau sa primesc intrebari de genu:" Ce placa de sunet ai?" etc etc. Vreau doar un driver de sunet, dar sa nu fie Realtek AC'9 sau cum ii spune. L-am instalat si nu merge. Aseara mi-am formatat pc-ul si am uitat sa verific cum se numea driverul de sunet pe care il aveam. Ultima data cand mi-am formatat pc-ul am instalat un driver care incepea cu litera "H" daca nu ma insel si avea icoana portocalie. Acest lucru l-am vazut aseara in treacat cand ma uitam la programele pe care le aveam instalate. Deci,repet. Nu vreau intrebari de genu: "Ce placa de sunet ai?" pentru ca nu am habar. Vreau doar un driver de sunet. Daca va merge sau nu cel/cele pe care mi-l/mi le recomandati, voi vedea. Cel care imi da un driver care sa mearga are funda,asta e logic. Voi tine cont si de cel care raspunde primul, dar care imi da si un driver eficient. Va multumesc. Va doresc o zi frumoasa!

5 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Fată tu ești normală? Serios acum.
Fără supărare.
Tu crezi că poți instala drivere de sunet VIA pe placă de sunet realtek? E uzic că nu, dacă tu îmi demonstrezi că poți și vei auzi muzică și sunetul eu mă înclin în fața ta.
Pe forum te-ar lua toți la mișto. Ceri ajutor și apoi "dar să nu mă întrebați ce placă de sunet am E normal să întrebi ce placă de sunet ai pentru a te consilia în vederea găsirii driverului potrivit care este special pentru placa ta. Dacă ai placă HD Realtek trebuie driver pentru HD Realtek special, dacă nu ai și ai Ac97 trebuie pentru AC 97 ș.a.m.d.
Poftim http://www.realtek.com.tw/......Check.aspx
Să nu-ți fie cu supărare. Nu ai de ce. Succes la instalare!

| KwonJiyongParkJimin explică (pentru Anonimuserr):

N-am spus ca placa de sunet e Realtek... Am spus ca am incercat acest driver si ca nu a mers.

| Anonimuserr a răspuns (pentru KwonJiyongParkJimin):

Atunci intră în link-ul de mai sus și descarcă versiunea HD alege acolo ce WIndows ai și descarcă în josul pagini.
Succes!

| K0sti a răspuns:

"Recomandati-mi, va rog, un driver de sunet. Nu vreau sa primesc intrebari de genu:" Ce placa de sunet ai?" etc etc. Vreau doar un driver de sunet, dar sa nu fie Realtek AC'9 sau cum ii spune."...tu faci misto de noi bag de seama...

Placa aia de sunet are UN singur driver, UNUL...pe care-l gasesti la producator! Driverele nu sunt universale, sunt specifice fiecarei componente in parte! Grea stiinta asta...

| SuciuFlo a răspuns:

Cauta pe google un driver scaner, il instalezi si iti va da driverul potrivit. nu poti sa instalezi ce driver vrei. e ca si cum ai pune la o dacie soft de mustang