Am si eu tot unul alb Samsung wave 525, e finut, merge foarte bine scrren touch-ul, ce nu imi place la el este ca bateria nu tine asa mult, cam o zi jumate daca il folosesti full option , in general daca te interesezi la modelele Samsung scrren touch bateria nu tine mult, mai buna e marca Nokia la acest capitol. Vine si cu cablu de date la pachet, pozele nu sunt prea reusite decat daca le faci la lumina zilei, mai bine zis la soare, in casa ies cam intunecate (nu are blitz). Melodiile la ton de apel nu se aud foarte tare se aud moderat dar e ok pentru mine, se aud clar. Ecranul nu se zgarie usor, e dintr-un material foarte bun ca se zgarie doar daca vrei tu sa-l zgarii. Ah, si tel il am de o luna.
Telefonul Samsung wave 525 este super bun, pretul este mic fata de calitatea sa este un telefon care isi merita toti banii! Il am si eu de la sarbatori si sunt foarte foarte multumita de el! Desi atunci a fost mult mai scump cu vreo 200lei si nu mi pare rau ca am dat atatia bani pe el! Si al meu e tot alb si toate prietenele ma invidieaza pentru el! Are calitatile unui baiat: frumos, destept, ma ajuta la nevoie (copiez la examene cu el)
anonim_4396 întreabă:
Andrei1124 întreabă: