Am înțeles! Nici o problemă Mulțumesc oricum pentru răspunsul rapid! Habar nu am avut că se va întâmpla asta, dar, să îmi fie învățătură de minte! La fel și pentru toți utilizatorii și viitorii utilizatori care văd și vor vedea această întrebare!
Interesant! Am sa incerc acel serviciu de IS ransomware și să sper că mă va ajuta cu ceva! Mulțumesc pentru răspunsul rapid!?
Success!
Mulțumesc! Doamne ajută să reușesc!
Îmi pare rău, dar Nu a reușit! Ori am o notă de răscumpărare ori adios! MBR e criptat deci, și dacă ar fi una, nu am cum să văd ceva! Nu este nicio problemă în rest, serviciul recomandat este excepțional pentru alte tipuri de ransomware! Mulțumesc pentru sugestie!
Npc, însă păcat. Ai la opțiunea sample ecrypted files? Individul a spus că unele nu pot fi decriptabile.
Asta este... Încă o dată! Mulțumesc pentru sugestie! Poate că nu a fost un caz fericit cazul meu, dar am aflat noi website-uri și metode de decriptare. Tot e ceva bun!
Https://youtu.be/R_Dtb7JYVqc
Uite alt video. Mai încercă
Sau lasă asa. N-ai decât să refaci windosul, sau mai bine chemi pe cineva mai exprimentat să umble la pc. Să nu îți afecteze biosul sau ceva dacă ai băga iară windosul.
Daca formatezi, instalezi windowsul dar MBR-ul a fost infectat, dupa instalare nu e ok sa dai scanare si dupa rootkit, intreba asa ca Noob nu de alta! Poate au mai ramas ramasite ale softului ce prin exploatare sau alta metoda reuseste sa cripteze continutul HDD.
Am înțeles! Mulțumesc mult pentru sfaturi, dar, nu cred că mai este nevoie acum ca am aflat și de faptul că prin exploatare pot ramane rămășițe ale softului. O să îl dau la reparat, daca nu, îl dau la rabla. Mulțumesc încă o dată!?
Schimbi hard discul, atita tot.
Pentru toți cei care mi-au dat aceste sfaturi! Laptop-ul merge mult mai bine acum! Într-adevăr, mi-am pierdut datele având în vedere că metoda de criptare a ransomware-ului a fost foarte puternică! În rest, totul e bine când se termină cu bine! Din partea mea, meritați cu toți fundă!?