| Roby_Pheonix_1991 a întrebat:

Buna tpu.ro! ziua mea de nastere (si craciunul) se apropie si am "dreptul" sa-mi cumpar un gadget (doar unu). Si nu ma pot decide intre o consola home-gaming xbox360 (sau ps3) si un ipod touch 5g care tocmai a aparut si e cool si performant. Voi pe care l-ati alege? Nu e prea tarziu xbox360 in 2012? Ce dezavantaje are ipod-ul?

ps: am 12 ani

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Si la 12 ani te mai gandesti la altceva in afara de xbox?

| Roby_Pheonix_1991 explică (pentru suntserios):

E o crima daca vreau sa ma joc niste jocuri video? am cele mai mari note din clasa, cred ca merit o consola de jocuri ( 10 media generala in clasa a 6-a)!

| Roby_Pheonix_1991 explică (pentru suntserios):

Dar esti singuru care a raspuns deci FUNDAAAAAAAA!

| suntserios a răspuns (pentru Roby_Pheonix_1991):

Pai si eu ce am zis. ce sa faci cu cacatul ala de ipod? ia si te joaca bre

5 răspunsuri:
| Segrave1x a răspuns:

Xbox360 e destul de tare dar este doar pentru jocuri la un moment dat te plictisesti insa Ipodul merge pentru socializare, asculti muzica, ai si jocuri cu grafica destul de buna o sa iti placa daca folosesti mult facebook sau tot felul de site-uti de socializare dezavantaj unele aplicatii costa avantaj este ca e portabil cu xbox no sa te duci la mare cu ipodul da faci pose asculti muzica. Dar e alegerea ta success.

| JustAShadow a răspuns:

Ia-ti un PS3.E mai bun decat un Xbox si este ideal pentru gaming. Ipod-ul ala nu imi inspira incredere happy