anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tpu.Saptamana viitoare dau competentele la tic si mi-e foarte frica pentru ca sunt praf.Lucrurile elementare le stiu, insa nu prea ma descurc la particularitatile fiecarei sectiuni.Am fost filologie si nu prea am facut tic, nici macar nu am dat simulare sa vad cun e metoda de rezolvare.Am zis ca de maine ma apuc sa rezolv niste subiecte,o sa merg la o prietena care a dat ecd-ul, sa imi arate si mie niste proceduri. Directoarea ne-a zis ca trebuie neaparat sa luam cel putin 30 de puncte,altfel picam si a bagat frica in mine.Cei care ati dat, imi puteti spune si mie cum se desfasoara competentele? e musai sa iau 30 de puncte? ne putem ajuta intre noi? sunt superpanicata.

Răspuns Câştigător
| Weeedha a răspuns:

Ți se dă mură în gură pe foaia de examen. Nicio grija! Probele astea sunt trecute prin faptul ca esti prezenta acolo. Intre timp, tu intra pe youtube si asculta operele Telebac pentru lb romana. Ai mare nevoie. Bafta!

2 răspunsuri:
| beebyy a răspuns:

Nu ai cum sa nu treci peste probele orale, toti le trec doar iti scrie pe diploma punctajul care l-ai primit. Mai bine fa-ti griji pentru scris.

| RaduIulian88 a răspuns:

E usor... te pune sa muti o poza dintr-un fisier in altu sa descarci de pe google o poza niste banalitati. Puteai face ecdl si scapai de examen cu toate ca si ecdl ala e o tampenie nu te ajuta mai la nimic