Am un sfat pentru tine, si o precizare pentru Auroree.
1. Nu sunt de acord cu windows angel, nu am auzit deloc de el, nici de bine nici de rau, dar pare a fi de rau din cate am vazut pe net.
2. Windows 7 este cel mai indicat la momentul asta cum a zis si Auroree. Dar nu iti recomand windows XP pentru ca deja este prea invechit si exista posibilitatea sa nu iti instalezi tot ce iti doresti! Succes cu windows 7! :* In orice caz orice windows de care ai auzit macar odata de bine, este ok atata timp cat sti sa folosesti Computer Desktop-ul/Laptopul cu cap!
Nu prea am auzit oameni care sa aiba acest support. Sincer daca vrei ceva nou si bun baga win 7 si gata. Windows 7 si XP au rupt pietele fiind disponibile aplicatilor pe orice platforma.
Din cate citesc pe net, este un virus mai exact...si pare ca til instalezi cu buna stiinta...iti recomand windows 7 e cel mai bun zic eu, si ca design si ca functionare.
E un Build făcut pe windows xp service pack 3.
O tâmpenie, pune un windows xp service pack 3 untouched și gata.
Nici eu nu am auzit de acest windows.Dar o s verific la Microsoft si o sa aflu in weekendul asta.Dar odata ce nu exista la magazine eu zic sa iti vezi de treaba sa nu instalezi toate balariile. Pune windows 7 sau 8 si e mai bine.