Da,se poate, dar daca il scoti din priza si nu are bateria se stinge.Ce laptop ai? EU am MSI CR620.
E indicat sa-i scoti bateria cat timp e conectat la priza(daca aceasta e incarcata).
Laptopul meu funtioneaza perfect si fara baterie daca este conectat la o sursa de curent. Totusi, este de preferat sa lucrezi cu bateria pentru a evita pierderile de date (in cazul unei pene de curent) si pentru a il proteja de variatiile de tensiune de pe retea.
Alegerea iti apartine.
Da,se poate, fara nici o problema.Dar nu cred ca omori bateria daca il tii in priza cu ea montata, ai o protectie in cazul intreruperii tensiunii de la retea.
Da este recomandat sa nu ai acumulatorul cind esti conectat la tensiune.Ca acumulatorul sa nu isi scurteze durata de viata nu il folositi cand sunteti conectat la tensiune.
Eu asta fac chiar acum Am scos bateria si o tin in cutia laptopului, iar cand plec la munte, la bunici, etc ii pun bateria, dar iau si cablul.
Normal laptop'u trebuie bagat fara baterie in priza, pentru ca daca o ti mereu in laptop se poate duce bateria si sa numai tina mult, stiu din experienta mea, dar daca ai treaba la laptop si vrei sa incarci bateria o poti pune dar sa o scoti dupa ce sa incarcat
Da se poate.Am si eu 2 laptopuri si e chiar mai indicat sa il tii in priza cu bateria scoasa.