| deutzadia a întrebat:

Spuneti-mi parerea voastra despre un anumit lucru:trebuie sa ma decid ce telefon sa-mi iau dintre un Iphone 4s si un Nokia n97mini.Imi place mult ca se gliseaza si are butoane qwerty dar am vazut ca nu este asa mare diferenta intre cele doua la aplicatii si la tot ce au.Ma intereseaza care este mai buna si tine mai mult avand in vedere ca au si un pret mare, nu spuneti ca iphone 4s pentru ca e nou si altele.Care este cel mai meritabil si spuneti de ce este acel telefon mai bun si de ce l-ati alege. Funda multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
| MyNameIsCicoare a răspuns:

Iphone 4s-hardware mai puternic, software mai bun, aplicati cu sute de milioane mai multe ca simbianu'. Cred ca iti dai seama singura pe care ti-l recomandwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iphone 4s

| Joekka a răspuns:

Buna :*.Iti recomand un Iphone4s pentru ca e ultima serie de telefoane aparute si sunt mai sofisticate ca firma de telefoane Nokia. In ultimele luni noka nu prea a mai scos modele sofisticate pe cand firma Iphone si cu Samsung au scos telefoane bune pe piatra.Acum 2 zile mi-am luat un Samsung galaxy ace gt 5830 un telefon foarte bun cu o camera de 5 megapixeli cu toate rahaturile in el.Iti recomand Iphone4s.Ramane la apreciarea ta

| Joekka a răspuns:

Uite am mai aflat inca ceva iphonul are o memorie interna de 64gb pe cand Nokia are 8gb deci e o diferenta foarte mare. Iphon-ul are o camera de 8mp pe cand Nokia are 5 mp deci sunt diferenta foarte mari

| Alitsuu a răspuns:

Nokia n97mini tine mai mult. Avand si tastatura qwerty, este mai usor de folosit. Avand in vedere ca la Iphone este ecranul mult mai mare va consuma mai multa energie, iar fiindca este fragil se sparge repede. Eu optez pentru Nokia n97mini.