Da-i clear la temporary files si la internet history. De acolo ar trebui sa fie problema. Daca nu ai ori un joc...si tot faci salvari si acestea ocupa spatiu ori salvezi tu anumite documente pe desktop sau in downloads fara sa te gandesti ca sunt pe partitia C. Dar in principiu de la temporary files ar putea fi.
Resturi de fisiere plus arhive de restaurare. Poti curata din ele in urmatorul mod. Deschide My computer, clic dreapta pe c, in meniul care iti apare bifeza curatire disc, bifeaza toate optiunile(iti apar mai multe locuri de unde poti sterge). Lasa-l sa-si faca treaba, apoi mai fa inca o data aceasta operatiune dar, dupa ce ia-i dat curatire selecteaza curatire fisiere de sistem, (sau cam asa ceva) si selecteaza curatire toate punctele de restaurare, mai putin ultimul. Vei fi surprins de cit spatiu vei elibera. Depinde in principiu si de ce capacitate ai HDD-ul, la unul mare poti elibera de ordinul zecilor de GB. Deasemea poti folosi si unele programe de curatire care sunt bune sa le ai in calculator. De exemplu, AML Registry cleaner, Wise disk cleaner, Wise Registry cleaner. Sunt free, le poti descarca de pe internet, nu sunt cele mai bune, dar merg. Le poti folosi la o curatare pe toate trei, unul dupa altul, in ordinea, de preferat, in care ti le-am enumerat. Dupa ce ai rulat aceste programe, curata si cosul de gunoi pentru ca unele pun resturile aici. De curiozitate daca vrei dupa ce rulezi AML, uitate in cos sa vezi cita,, mizerie" apare. A si aceste programe merg si cu XP si cu Vista si cu W7.
Nu numai la temporary files, downloads si internet history apar fisiere parazite. Sunt mult mai multe locuri unde apar astfel de fisiere, dar ma rog, cum vrei tu.
Verisoara mea a mai patit asta.Nu stie nici acum cauza, oricum reistaleaza-ti windowsul
Uita-te ce ai salvat si pe desktop, ca si asta tine de memoria din C, sau in my documents iar
Poate ai ceva programe care isi fac update singure desi nu cred ca ar face asta prea des si nici n-ar ocupa prea mult. Desi nu cred ca ar fi o idee rea sa-ti schimbi si antivirusul. E posibil sa ai un virus ce nu poate fi detectat de antivirusul pe care-l folosesti.