| Missmoffet a întrebat:

TPU! Sunt noua pe aici dar mi-am facut cont tocmai pentru ca am o mica problemuta si am zis a aici e rezolvarea mea happy. Am un ipod nano de vreo 2 ani, nu l-am folosit prea des, il incarcam odata la 2-3 luni, recent am vrut sa pun niste muzica pe el, insa imi spune ca e "corrupted". Am incercat sa-l "repar" acolo (este un buton in itunes pentru resetare) dar nu merge nici asta si nici varianta cu "menu plus tasta mijloc timp de 5 secunde". Iar daca il deschid(pentru ca de incarcat se incarca, imi arata ca am 0 kb free chiar daca acum nu am nimic pe el in afara de ce era deja din fabrica. V.as ruga sa nu. mi raspundeti decat daca e o solutie ajutatoare, nu fraze incomplete si lipsite de interes gen "du-te la service". Multumesc anticipat celor care ma ajuta.

Răspuns Câştigător
| dracidus a răspuns:

Ai incercat sa formatezi memoria de pe el? Asta ar fi solutia optima, sa formatezi memoria.

Daca, totusi, nu se poate, cauta butonul de "Set device to factory settings", adica sa-l readuci in starea lui din momentul in care a iesit din fabrica.

Daca nu se poate nici asa, s-ar putea ca, din cauza nefolosirii, sa se fi scapat cumva. Pe internet e foarte greu sa dai sfaturi in materie de I.T. pentru ca nu ai vazut aparatul cum arata. Plus de asta, e foarte posibil sa se fi deteriorat bateria lui prin nefolosirea acesteia. Asta inseamna ca, daca bateria are o problema, intreg aparatul sa functioneze defectuos. Daca e cazul bateriei, inseamna ca, din nefericire, trebuie sa te indemn sa mergi la un service, cu toate ca nu-ti convine.

Din nou, aparatura electronica e dificil de manevrat. Vezi daca are vreun butonas ascuns de resetare (cauta in manualul de instructiuni).

A, da. Din cate stiu, muzica se pune pe iPod se pune cu iTunes. Si, din cate stiu, trebuie sa fie muzica "originala", adica cumparata si cu licenta. Incearca, eventual, pe forumurile Apple/iPod, poate a mai avut cineva o problema similara cu a ta!