| irina300 a întrebat:

Sunt o persoana destul de activa fizic și ma gândeam sa îmi achitionez zilele acestea o brățara Fitness pentru a-mi contoriza pașii, caloriile și tot. Ce părere aveți despre astfel de brățări? Aveți? Va sunt utile?

Răspuns Câştigător
| xilef123 a răspuns:

Da, eu cred ca ti-ar fi f utila, tu fiind o persoana activa si pe mine batea gandul la un moment dat insa nefiind f activ, folosesc aplicatia telefonului
auzisem ca Xiomi sunt ok, calitate pret si daca ai un Samsung poti opta si pentru galaxy fit

4 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, eu am, am avut Xiaomi de care am fost mulțumită, acum am Huawei care îmi mănâncă zilele pentru că îmi adună pașii cu cei de pe telefon și eu tocmai de asta mi-am luat brățară, pentru că telefonul meu calculează FOARTE PROST și mă trezesc după 5 km de mers cu 20k crying((( și nu există opțiunea de a scoate mizeria aia. Deci eu recomand brățara, dar ai grijă ce alegi... Mie mi-e utilă pentru că vreau să știu mereu exact cât dorm, asta e problema mea no 1.

| RoCkKiD a răspuns:

Poti face acelasi lucru si cu telefonul, nu vad de ce ai avea nevoie de bratara. Daca nu cumva iti place si tii neaparat sa ti-o iei nu vad rostul.

| irina300 explică (pentru RoCkKiD):

Buna! Mulțumesc pentru răspuns. Telefonul nu îl țin tot timpul după mine mai ales atunci când alerg. și ma gândesc ca acea brățara o sa fie mai tot timpul cu mine, fiind micuța.

| RoCkKiD a răspuns (pentru irina300):

Atunci nu intleg care e intrebarea.