| FataCuScplici a întrebat:

Bună TPU.
Tata mi-a promis că-mi ia tabletă, apoi eu i-am spus că vreau și bicicletă, iar el mi-a spus că nu mi le poate lua pe ambele, deoarece are niște probleme cu banii.
Deci, voi ce ziceţi?
Ce să aleg? Bicicleta sau tableta? Și. de ce?

Răspuns Câştigător
| AndRobert a răspuns:

Buna AntoniaGizem! Nu stiu cati ani ani si daca ai avut vreodata o bicicleta, daca nu ai avut o bicicleta ce ar fi sa iti iei o bicicleta si sa te plimbi cu ea, dai ture cu prieteni....sa ai o amintire frumoasa asa cum a spus neluL, iar pentru o tableta sa zicem o definitie:Tableta utilizează o tastatură virtuală sau un pix digital, insă poate utiliza şi o tastatură fizică conectată prin USB, Bluetooth etc. tableta se foloseste la munca, documentare pentru scoala si alte chestii, te uiti pe youtube, te joci pe tableta si cam atat ti-am povestit dar este decizia ta!

5 răspunsuri:
| MaDrogiezCuPoftaDeViata a răspuns:

Buna!
Poti sa faci ce am facut si eu! Am negociat cu parintii si am ales calea cea mai ok mie si portofelului... Mai clar am ales telefonul, acum 2-3 luni si acum am primit rolele!
Bafta! :* :* :*

neluL
| neluL a răspuns:

Bicicleta! Traieste-ti copilaria, incearca sa iesi din casa, sunt oameni si acolo, surprinzator!

| valentin75 a răspuns:

Salut! Un pic de sport de ajuta, eu zic bicicleta! Bafta!

| Dinu77744 a răspuns:

Mai gramadeste si tu niste bani si vei cumpara pe ambele

| NimeniSiAtat a răspuns:

Tableta pentru o poti folosi oricand, in timp ce bicicleta de pilda nu o poti cara in vacanta dupa tine