| Ma01 a întrebat:

Bună TPU! Știe cineva vă rog mult cum pot să îmi șterg toate datele cu mine de pe Google? Este vreo aplicație să plătesc să se șteargă pozele cu mine? Mă chinui de luni de zile și tot nu am reușit! Toată identitatea mea cu pozele postate pe Google să dispară.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Datele tale nu sunt pe google, ele sunt pe diverse site uri care sunt indexate in google.
Asa ca ce trebuie tu sa faci e sa contactezi fiecare site in parte unde gasesti datele tale si sa le spui sa le scoata.
cam asta e procedura.

iti dai seama ca nu exista o aplicatie care sa aiba acces la resursele de pe X site uri sa le modifice.

| doctorandus a răspuns:

Google onoreaza astfel de cereri de la persoane obisnuite. Dar nu de la celebritati, politicieni, lideri de opinie, etc.

| Ma01 explică (pentru doctorandus):

Da sunt persoană obișnuită. deci se poate?!

| mODIN a răspuns:

Nu am folosit niciodata aplicatia asta, dar am vazut sute de reclame la ea: www.aura.com

| Korkodeln a răspuns:

Nu e dificil, dar e mult de lucru, ai toate detaliile aici, legislatia EU ii obliga sa iti stearga rezultatlele cautarii datelor tale personale, da aceea uneori se vede in pagina de rezultate la anumite cautari: "Unele rezultate au fost eliminate conform directivelor EU"

Urmeaza pasii de aici:
https://support.google.com/websearch/answer/12719076?hl=ro

| Ma01 explică (pentru Korkodeln):

Din păcate nu mă descurc prea bine cu tehnologia sad și trebuie să găsesc pe cineva să o facă. Când am vorbit cu un tip în IT îmi cerea 500 euro

| Ma01 explică (pentru Ma01):

Plus ca nu mai am acces la acel e-mail de atunci! Sunt niște poze cu mine pe diferite site-uri …

| Korkodeln a răspuns (pentru Ma01):

Daca nu te descurci, platesti, asta e, nimeni nu o sa faca chestia asta migaloasa si plictisitoare pe gratis.
Oricum trebuie sa faci o lista cu respectivele site-uri pentru ca Google sa le elimine din indexul lor de cautare. Asta nu ti-o poate face nimeni. Eventual trebuie sa fie contactate si siteurile alea sa stearga pozele propriuzise, alta bataie de cap.

2000RON cu plata la obtinerea rezultatelor e chiar putin, sunt vreo 10 ore de munca daca e facuta cum trebuie.