Upload intr-un cloud.
google photos spre exemplu, dar vezi ca vei consuma mult mult net.
Video-uri ma intereseaza sa salvez in primul rand!
Deci merge sa salvez si materiale video acolo?
Merge orice, dar trebuie să umbli la setările aplicației, să permiți utilizarea rețelei GSM (nu doar pe WiFi) pentru back-up. Și mare atenție! în Deltă adesea intri pe rețeaua GSM ucraineană. Nu cred că vrei să faci upload de date pe roaming! Dezactivează-l, așadar.
Daca ai iPhone, poti sa le urci direct in iCloud. Eventual iti iei un plan mai mare de 50gb spatiu (4.5 lei/luna) sau 200gb (13 lei/luna). Poti urca si fotografii si video.
Doar pe iPhone? Pe Samsung sau Huawei nu merge nimic?
In cazul asta iti recomand tot Google Photos. Ce zice @mihai69, este valabil pentru orice aplicatie o sa folosi. Daca prinzi reteaua ucraineana este indicat sa nu faci nici un upload pentru ca iti va incarca factura foarte mult.
Nu ajung chiar asa aproape de Ucraina. E foarte aproape de Tulcea unde ajung.
Deci se salveaza instantaneu in Google Photos? Chiar in timp ce filmez, da?
Nu cred ca in timp ce filmezi. Trebuie sa opresti filmarea, iar dupa aceea incepe sa incarce in aplicatie. Iti las aici un tutorial in care explica ce setari trebuie sa faci pentru actualizarea automata: https://www.youtube.com/watch?v=Rhdhgk0ueaw
Merge orice si video, dar nu stiu sa se salveze in timp ce filmezi
Pai asta ma intereseaza, ceva ce IN TIMP CE FILMEZ sa salveze!
Atunci fa live pe Youtube. Da sa iti mearga netul brici ceea ce in delta nu e cazul si eventual sa ai nelimitat si atentie mare la roaming cu UA.
Poate face LIVE pe Youtube, dar calitatea va avea de suferit. Mai safe cred ca este sa iti iei un/o snur/curea/strap pentru telefon. In felul asta, chiar daca il scapi, va fi in siguranta si nu pierzi nimic, nici macar telefonul.
vlad5000eco întreabă:
irinutza000 întreabă: