Nu e bunicica, placa video e vai de steaua ei. In principiu, s-ar putea sa fie vina jocului, mai ales daca zici ca the run si mp3 au mers fara probleme.
Daca a zis ca e ddr5 e clar ca placa e dedicata.ia-ti o versiune de fifa anterioara(gen 2010, 2011) si vezi daca iti face la fel.sau ia alta versiune de 2012 si ruleaza-l curat. poate ai instalat patchuri in el cu liga 1 sau alea care iti face altfel iarba, tribunele etc si de aia nu se pupa una cu alta
Cred ca iti trebuie o placa video mai buna, sau poate e onboard placa si nu functioneaza la fel cu cea pci express!
Pai ai un pc destul de bun dar pentru procesor si pentru ram, video e cam micut trebuia sa il ai de 1 gb de aceea cred ca iti sacadeaza fifa, din cauza necompatibilitati de memorii integrate in pc,, ori ii schimbi video, ori, te uiti pe net si cauti video tutoriale de facut overclok la placa video... si inca un lucru important la caracteristicile tele trebuie neaaaparat windows 7... fai overclok mai bine uite pe google la videotutoriale si o sa mearga,, funda te rog
Ok am intales in principiu acum am o alta nedumerire,,, se merita sa schimb placa video avand in vedere configuratia pc-ului? oare proceorul va mai duce jocuri macar 2 ani? se merita sa o schimb cu o nVIDIA gts 450? Multumesc mult!
Procesorul va duce jocuri mult timp(la cerinte din ce in ce mai mici).
Iar placa video ar trebui sa o schimbi, deja sunt in trend cele de 1GB si nici alea nu prea fac fata la anumite jocuri dar la o placa video nu conteaza nu mai memoria mai sunt si alte lucruri.
Da normal ca merita ai o configuratie buna, si iti va duce poate si mai mult schimbaio mai bine,
Prieteni ce parere aveti despre placa NVIDIA GEFORS GT 520 1 gb DDR 3? e BUNA? calitativ e peste ati radeon 5670 ddr 5 de 512 mb? Multumesc
Am facut overclock si nu mai merge placa nu mai intra in windws cu placa in pc doar daca o scot merge cea integrata vreo solutie?
, deci ai facut overclok si nu mai merge de loc?
cu ce prog ai facut overclok
Ia id meu marian_9371 si iti explic aici mai multe
Calculatorul si configuratia ta n-au nicio vina. Problema este cu jocul. Fifa 12, la portarea de pe xbox 360, a fost prost optimizat pentru PC si functioneaza perfect pe configuratii modeste (Pentium dual core 3 ghz, 2Gb ram, Nvidia GeForce 8400gs cu 512 vram, cum am eu) si mai sacadat pe Intel core i5, i7
Foarte posobil sa fie din cauza jocului eu am placa Nvidia 8400 Gs si merge fifa 12