Cred ca am reusit sa rezolv problema. Tot ce a trebuit sa fac a fost sa ma duc pe site-ul Microsoft si am gasit cazul meu, in care am conectat tastatura la alt pc si mergea. Ei ziceau ca poate sa fie o problema cu portul usb. Poate ca am bagat-o eu in spate, incercand 2 dintre cele 4 usb-uri, dar nu m-am gandit si la celelalte 2 ( eu am 4 porturi sub in spatele unitatii centrale ), prima data conectasem tastaura in stanga sus, apoi in dreapta sus, si apoi am incercam fix sub unde era conectat mouse-ul, mouse-ul era in stanga sus, si tastatura in stanga jos, si iata ca a mers. In acest moment scriu cu tastatura cea noua. In acea seara, mi-a mers putin dar s-a defectat la loc, dar in dimineata asta, de cand am conectat-o acolo jos, merge foarte bine. De 30 de minute o testez, iar in acea seara s-a defectat la loc dupa 5 minute. Eu cred ca am rezolvat problema, dar daca mai intampin dificultati, stiu la cine voi apela, la tine, si te declar castigator pentru efortul depus, fiindca nimeni nu imi raspundea la intrebare! Multumesc foarte mult pentru ajutor. Cu ocazia aceasta am putut vedea ca am de facut o actualizare la windows. Inca o data, multumesc.