| Tobbyas a întrebat:

BUNA TPU!
Va rog Hellppp! Am o intrebare: pot instala windows 7 pe un pc gen: Pentium 4 de 2.4 Ghz, placa de 128MB Invidia GeForce FX5200, 1.5 GB RAM DDR1 si 120 GB HDD

MULTUMESC! FUNDA

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Da poti instala, dar cu rezerve la anumite jocuri si anume la detalii sa
setezi la "medium" sau "low"
.W7 trage din memoria RAM aproape
1 GB. Placa e de 128 MB.S-ar putea sa nu ai efectul "Aero"(trasnsparenta). Dupa ce il instalezi mai trebuie sa faci niste setari pentru a trage mai putin din RAM. Daca nu te descurci mai tinem legatura.

12 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

Aici ai si cerinte de sistem pentru Windows 7:
http://www.tutorialepc.ro/cum-se-instaleaza-windows-7.html

| RS4 a răspuns:

Cauta win 7 tiny, acesta nu e asa mare si nu are toate chestiile din cel normal, va merge mult mai bine pe un sistem mai slab! bafta!

| RaZvYtHeMaFiA a răspuns:

Eu am avut instalat pe pentium 4 2.6 ghz, placa 64 mb nVIDIA GeForce 3, 768 mb ram si mi-a mers bine.

| spy2o a răspuns:

Da,cu siguranta merge un windows 7 pe el, dar o sa se chinuie un pic(in unele situatii), pentru ca win 7 e un consumator de resurse cam mare! http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare
Iti recomand un win starter sau win home basic.Cu cat cat e mai bun windows-ul si ofera mai multe cu atat e mai mare si consuma mai multe resurse, asta e ideea!

| LeganzaMoonwalker a răspuns:

Salut!
Da, Procesorul Este Foarte bun, HDD-ul iti ajunge, RAM-ul este bunicel -era mai bine cu 2, dar merge-. Merge per total, dar placa video nu o sa te ajute!
Sper ca te-am ajutat!

| relian a răspuns:

Intri la www.microsoft.co si acolo cauti cerintele unui calculator pentru a instala pe el windows 7 sau 8 si vezi ce trebuie sa ai.Dar din ce tu ai spus ca ai merge sa instalezi wind 7.

| dracu14 a răspuns:

Da il poti instala, eu am 1gb ram, procesor Intel pentium d 3.00 3.00 ghz si o placa video ati radeon x1550 si imi merge foarte bine cu tot cu interfata aero, poti sa-l instalezi linistit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti instala si iti va merge si bine

| shannygelu a răspuns:

Poti instala

| gabyS98 a răspuns:

Da poti

| abyy95 a răspuns:

Da pai instala.dar nu te astepta...ca sa iti mearga jocurile mai noi pe el....jocurile aparute acum noi de obicei cer f mult..mai ales ram

| Andy26 a răspuns:

Scut si la subiect da poti instala windows 7 pe el.