| WORTEX a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti ce antivirus (antivirusi) folositi voi, ca eu nu stiu ce sa mai folosesc. Am luat un virus in Operating Memory si l-am sters cu ESET Online Scanner dupa vreo cateva incercari. Acum folosesc Microsoft Security Essentials si e bun dar ingreuneaza sistemul (an reinstalat a 5 a oara win-ul si poate si de aceea). Am un Dual Core 6000+ (si nu ma laud), 2 GB de RAM, dar mie tot mi se pare ca se misca incet. Am auzit ca Avast e bun. MULTUMESC ANTICIPAT!

Răspuns Câştigător
| eXeNosWeet a răspuns:

Eu folosesc Avast si mi se pare cel mai bun antivirus happy Iti garantez

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Îti recomand să încerci cu 3 programe gratuite: antivirusul avast! 7 free (Avira 2012 free ori AVG 2012 free), Malwarebytes’ Anti-Malware şi un firewall dintre ZoneAlarm ori Comodo Firewall. Împreună sunt la fel de bune ca un program antivirus cu licenţă şi n-ai treabă cu activarea. Pe toate le poţi descarca de pe site-urile oficiale. Succes şi numai bine!

| unknownn a răspuns:

Fereste-te de avast.
Si un sfat de la mine: Daca chiar vrei sa nu ai probleme cu ingreunatul PC-ului, nu mai folosi deloc antivirus.
Sau daca chiar vrei sa folosesti, incearca Avira sau Kaspesky.(inca un sfat, foloseste versiunile mai vechi de 2011)

| Bomfaier a răspuns:

Avast sau AVG

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Avast am si eu: foarte teapan.
Foarte scump procesorul AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ Windsor, socket AM2 pentru performanta care o ofera, costa 180 USD = cam 620 roni pe Amazon iar acest procesor http://www.emag.ro/......450WFGMBOX costa pe jumate si este de 2-3 ori mai rapid si performant decat ala al tau.
Este vechi si nu se mai gaseste de aia cred ca este si asa scump!

| rutanklan a răspuns:

Avast

| qrage a răspuns:

Kaspersky, Avg, MCAfee, F-Secure, Norton, Eset, Panda, Trend Micro, Zone alarm, Le-am incercat pe toate. La nevoie cand esti virusat cu nici unul nu esti 100% securizat...
Sfat: Cand ai o problema, le iei pe rand pana iti cureti pc-ul

vezi si: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2369749,00.asp?obref=obinsite

| CrytekEngine6 a răspuns:

I-ati avast internet security, 4 me da best.

| dy333nutza a răspuns:

Avira.un antivirus foarte bun .....pe mine m-a ajutat sa scap de toti virusii din pc...