| WORTEX a întrebat:

Va rog sa-mi spuneti ce antivirus sa aleg. Am citit pe net tot felul de zvonuri despre virusi numiti "Keylogger" care iti fura datele personale, iti sting calculatorul, se multiplica, deschid multe ferestre etc. Eu rulez Microsoft Security Essentials si deocamdata nu am probleme cu el. Am auzit ca Bitdefender 2013 free este bun si ca nu ingreuneaza sistemul, dar am auzit si pareri contra despre el. MULTUMESC ANTICIPAT!

Răspuns Câştigător
| WeAreSmart a răspuns:

Nu-ti fa griji de Keylogger, nu descarca nimic suspicios de pe net, si cum a spus si suntserios de parca ai avea date de la NASA si te temi sa nu ti le fure cineva. Cat despre antivirus, cine ti-a spus ca Bitdefender u ingreuneaza sistemul? Bitdefender si Kaspersky ocupa foarte multa memorie si daca PC-ul e slab atunci va merge ca melcul, iti recomand Avast care are o interfata simpatica, te apara de virusi, blocheaza siteuri cu virusi, cauta update la programele din PC, curata browserul, are firewall bun, nu ocupa multa memorie si alte chestii bune, eset la fel ocupa putin dar e cam slab la virusi, iti recomand si Malwarebytes care te curata de o multime de virusi, (dar blocheaza degeaba o multime de siteuri, la aceasta problema scrie-mi in privat) iti mai recomand Iobit ASC, Iobit Smart Defrag si Driver Booster.
Cu aceste programe PC-ul va merge mai bine si virusii nu-ti vor da batai de cap. Succes!

2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Toti sunteti panicati de parca ati avea date de la NASA in calculator. keyloger ul nu este un virul este un programel care inregistreaza fiecare miscare a ta de la tastatura si trimite informatiile pe mail celui care ti a trimis keylogerr ul. nu ai nevoie de un antivirus ci de grija cand instalezi ceva trimis de altii / descarcat de pe net.

| doctorwho a răspuns:

Download-eaza doar de pe site-uri cunoscute si care au autoritate, incredere, si nu primi file-uri de la cineva necunoscut