De ce nu te intorci la Windows7 Ultimate? Ce nu-ti place la el?
Trebuie ales un sistem de operare care sa se potriveasca modelului tau.
Chiar daca ruleaza si Windows 10 pe el, dar apar erori si merge greoi, te adaptezi si instalezi un Windows care nu face probleme.
Cu windows 8 l-am cumparat. Are si sigla pe spate windows 8. Se deschide mai rapid. Imi merge foarte bine pe HP ca e vecchi din 2004. Le-am incercat pe toate dar ma impac bine cu 8.1 Pe cel cu probleme am doar 3 programma Advanced Sistem Care 10- Iobit Uninstaller si Iobit Malware Fighter. Browser IE nimic altceva. Ce vad eu la placa wireless merge cu 72 kbps de ce? La HP vad ca merge wireless cu 300 mbps
E un amd e1
windows 8.1 e o castana
lipsa optimizarii
de aceea iti merge asa
din detaliile oferite de tine cauzele posibile sunt cele de mai sus.
cu conditia ca nu ai componente defecte.
Te rog spune-mi se inseamna optimizari. Adica te referi la Aggiornamenti? Sunt setate automat. Mie imi zice asa: Il tuo PC è configurato per l'installazione automatica degli aggiornamenti.
Non sono disponibili aggiornamenti.
Ultima cautare e astazi alle 19:14
Te referi la Microsoft update. si update e important deoarece multi "inteligenti" il opreste.
aparte de update ma refer la optimizarea efectelor vizuale, dezactivarea serviciilor inecesare ce vin incluse in sistemul de operare, desfragmentarea hdd, eliminarea arhivelor temporare, dezactivarea programelor ce se starteaza odata cu windows, activarea butonului de startare rapida ce vine inclus in windows 8.1, scanarea cu un program antimalware, dezinstalarea programelor inutile ce fabricantul de regula le include, etc.
Scuze pe HP am instalat windowsul de vreo 40 de ori din 2004 nici acum nu-mi da probleme. E un 12 pollici si m-a pus naiba sa iau un 17.3 Pollici si l-am platit si scump in 2015(798€) si è mai prost ca HP de 80 €.
Formatezi toate partitiile, le cureti complet apoi instalezi windows-ul complet. Dupa aceea update-zi orice driver, orice! Dai un restart, iti instalezi programele, il folosesti normal, mai dai un restart si vezi cum se comporta.
Pentru ca nu ai poate procesor destul de bun de exemplu eu am qoad core si am windows xp
Eu am un i3 si tot Windows Xp rulez.
Da am processore AMD 1.5 aicia ar putea fi cauta? ProcessoreAMD A4-5000 1.5 GHz
Scheda graficaAMD Radeon HD 8330
Memoria4096 MB
Schermo17.3 pollici 16:9, 1600x900 pixel, lucido: si
Sistema OperativoMicrosoft Windows 8.1 Ita. 64 Bit