Eu prefer laptopul.Parerea mea. Poate pentru ca am avut laptop de la inceput.Din motive de spatiu.Il am de 7 ani si inca functioneaza bine.
Bună
Sincer să fiu eu prefer să îmi repar calculatorul.
Mie îmi place mai mult PC de cât Laptopu.
O seară bună!
Amândouă! Dacă beneficiezi de ambele oportunități, nu ignora pe niciuna în favoarea celeilalte. Cumperi și un laptop, dacă buzunarul îți permite, dar nu-ți abandona nici calculatorul defect, ci repară-l!
Ambele dar depinde si de buzunar mai bine la o unitate centrala e bine sa bagi bani in ea
Tot PC-ul ramane de baza. Laptopul este o porcarie care se supraincalzeste si n-are nicio treaba cu fiabilitatea. Un PC pe care nu-l omori il tii si 10 ani. La performanta tot PC-ul ii fruncea.
Eu prefer calculatorul orice ar fi. Intr-adevar un Laptop este mai comod din mai multe puncte de vedere in sensul ca il poti lua cu tine dar eu raman la varianta clasica adica la Desktop (PC). Important e sa alegi ce iti doresti tu mai mult.
Calculatorul fără discuţii. Laptopul e mai costisitor şi mai puţin performant. Şi nu e prea util dacă nu eşti mai mereu pe drumuri.
As alege un laptop si daca laptop-ul s-ar defecta, l-as repara la http://pclaptop.ro
loove_5215 întreabă: