| eutunoilafilm a întrebat:

Voi ce folositi ca sa vedeti filme?(ex:SMPlayer, winap)
Eu folosesc SMPlayer si nu prea ma multumeste. Poate ca puteti sa-mi recomandati aletceva? Funda fara discutii pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| danimotenel a răspuns:

Http://sourceforge.net/......e/download

VLC player cel mai bun player nu are lag, merge perfect cu viteza mare, deschide orice format video si e usor de folosit.

9 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Cele mai folosite sunt VLC si BSPlayer. Ambele sunt bune, eu folosesc VLC, iti sugerez sa le incerci pe amandoua si sa hotarasti dupa aceea pe care-l pastrezi. Deasemeni playere bune mai sunt Crystal Player, KMPlayer si GOM Player. Succes!

| Intruder19 a răspuns:

VLC sau GOM pentru ca au codecuri incluse si ruleaza orce tip de fisier video fara sa stai sa cauti codecuri.

| Yuuuki a răspuns:

BSplayer. Este gratis se vede bine, si un mare +, iti cauta el subtitrare tu doar alegi limba si alegi ce sub doresti.Eu zic ca te scapa de timp pierdut pentru cautarea unei sub bune. Daca doresti mai multe detalii vorbim in privat

| eutunoilafilm explică:

Va multumesc! O sa le incerc pe toate si apoi o sa dau funda!

| eutunoilafilm explică:

Am dat funda lui deoarece mea dat si site de unde sa-l iau si intr-adevar VLC e foarte bun.La restul v-am dat folositor doar la 2 dintre voi am dat inteligent deoarece nu ati explicat.

| ardillabicolor a răspuns:

Eu folosesc GOM Player si sunt foarte multumita de el. happy

| Byebye14 a răspuns:

BSPlayer.

| SweeTThing95 a răspuns:

Recomand bsplayer

| firstloveromy a răspuns:

VLC este cel mai bun