Slim e mai mic, mai usor, consuma mai putina energie si are hardul mai mare, INSA nu poate sta in pozitie verticala fara sa ii mai cumperi o prostie care costa 25 de dolari si nu mai poti instala linux pe el ( care oricum nu stiu cat era de util ) E decizia ta, dar eu as opta pentru Slim.
PlayStation 3 are exclusivitati mai bune decat Xbox 360. Kinect atarna destul, cred, in partea Xbox 360, n-am avut ocazia sa testez unul asa ca am presupus doar din auzite - aici depinde daca iti place sa stai cu controllerul in mana sau sa te zbengui in fata consolei.Personal, ma joc cand ma intorc de la scoala/sport si NU am chef sa sar din stanga in dreapta ( asa cum trebuie la kinect ). Jocul pe o consola trebuie sa fie relaxant si sa il poti juca stand jos ( la Move poti face asta ).
Sa nu mai vorbim de faptul ca PS3 are Bluray...
Majoritatea jocurilor pentru xbox le poti juca si pe PC, deci mai bine iti iei un gaming PC.PS3 are Uncharted, God of War, Grand Turismo, Metal Gear Soldier si Killzone.Cu asta am spus tot ^^
Ps3 ii mai mult pentru movie pentru ca are BluRay iar daca esti ceva gamer si vrei sa iti mearga tot ce apare xbox 360 ii scaparea ta.Kinnect ii varza nu am chef sa argumentez acum iar ps3 move ii ca un fel de Wii, iar eu am Wii si crede-ma de plictisesti repede.
XBOX 360.
Fiind ca pe el poti sa joci jocuri online sau daca vrei cu prieteni poti sa jocu si in 4.
Crede-ma am
Ps3 slim e fain pentru ca are internet free asta inseamna ca poti face ce vrei tu fara sa platesti, exemplu ps3 poti downloada jocuri demo adica le poti incerca sa vezi daca iti plac si sa le cumperi si in plus cas gratis de pe playstationrplus, controlerul e mai rapid decat cel de la xbox 360, blueray asta inseamna ca poti vedea filme full hd, grafica multi zic ca e la fel dar se inseala toti la ps3 e alb si la xbox 360 e negru asta da de inteles ca la ps3 vezi mai clar nu negru.
V-a multumesc ps3 user cristy_merlan