| Sariita a întrebat:

vreau sa imi fac WiFi in casa, dar nu stiu cum, imi spuneti va rog. pasii care trebuie sa ii urmez, si de ce am nevoie, si cam cat ma costa tot?

Răspuns Câştigător
| Shobo91 a răspuns:

Deci...ce-am facut eu pentru a avea Wi-fi in casa. Mi-am cumparat un adaptor wireless pentru calculator (55 RON), il pui la calculator si creezi o conexiune ad-hoc din control panel (e foarte simplu) si apoi la sfarsitul procesului de creare te intreaba daca vrei sa imparti internetul prin acea conexiune, si tu vei da "Share Connection", si gata ai wifi pe o raza de ~17m,si in plus ai Wireless si pe PC!

| Sariita explică (pentru Shobo91):

Merci mult, mi-a fost de ajutor raspunsul tau big grin!

6 răspunsuri:
| George130 a răspuns:

Sunt prea multe de spus, cauta pe Google.

| wolverine13 a răspuns:

Simplu, trebuie sa fi conectat la o retea de internet si sa iti cumperi un router (pretul incepe de undeva de la 80 de lei, daca vrei unul performant costa in jur de 500 de lei

| PrO7 a răspuns:

Daca ai deja o conexiune prin cablu la internet te mai costa vreo 150 lei sa cumperi un router wireless pentru a face conexiuea...iar daca nu ai fa trebuie sa faci un abonament la internet si sunt firme care iti dau router cadou si til instaleaza ei...

| Sariita explică:

@George130 : m-ai ajutat taree mult. straight face

| Rythmico a răspuns:

Pai is poti lua direct de la METRO modem cu WiFi I'll gasesti la 60 de lei. Sper ca te-am ajutat.