| YahOOzOOp a întrebat:

Vreau sa imi iau un telefon cu touchscreen si m-am gandit la Samsung Star? Daca aveti acest telefon vreau sa stiu cat mai multe despre el. Daca aveti un alt telefon cu "touch" ziceti-mi despre el...

PS:Bugetul meu este de 450 lei

Funda Funda Funda

Răspuns Câştigător
| Allkin a răspuns:

Buna Gabby!
Eu personal am avut Samsung Star si pot sa zic ca este un telefon foarte bun.Raportul pret/calitate este excelent, telefonul fiind foarte stylish, rezistent si rapid din punct de vedere al softului.CU touchul nu am avut nicio problema a mers perfect.Calitatea Photo/Video de la Samsung perfecta ca intotdeauna.E usor, e confortabil in palma.
Merita pana la ultimul banut! Bafta!

2 răspunsuri:
| Gufiii a răspuns:

Eu am corby sunt foare multumita este foarte dragut, colorat si 'inteligent' mie imi place e toto Samsung daca il scapi n u pateste nimic sunetul este foarte bun.mie imi place mia uitate pe net si mai informeazate de diferite trelefoane cu touchwinking succes

| Inna_7059 a răspuns:

Eu am Samsung star inainte sa apara in Romania si cred ca il am de vreo 2-3 anii...iti garantez ca este un telefon foartee bun si sincer mi-a cazut pana acum de 1000 si ceva de ori mi-a cazut si in apa si nu a patit nimic...si in plus inca arata ca nou. si daca tot zici ca bugetul tau este de 450 lei este ca. pentru ca acum acest telefon il gasesti la 300 lei fata de cat era inainte 900 si ceva
sper ca ti'am fost de ajutorwinking