| ramoyoopisicel a întrebat:

Vreau sa imi ziceti niste pareri despre LG OPTIMUS BLACK. Ca vreau sa imi iau dar vreau si sa stiu cate ceva despre el. dau vot :* mltumesc.

4 răspunsuri:
| sysop01 a răspuns:

Http://telefonultau.eu
cel mai bun site din Romania despre telefoane si review detaliat.

| cristinaraluca a răspuns:

Lg optimus black:Sunt suficiente un ecran excelent (NOVA) şi un design elegant pentru a ţine piept avalanşei dual-core? Eu spun că cine caută utilitate şi un preţ bun şi-a găsit smartphone-ul Android.

Pe parcursul ultimelor săptămâni am fost asaltat de o avalanşă de smartphone-uri Android performante pe care producătorii le-au lansat pe piaţă de la începutul anului. Am văzut care sunt vârfurile în materie de ecran, putere de procesare şi personalizare a interfeţei. Chiar mă gândeam că am văzut de toate şi nimic nu mă mai poate impresiona.Ei bine, LG Optimus Black a reuşit să facă asta: te face să exclami WOW! atunci când îl scoţi din cutie. Construcţia minimalistă dintr-un material negru complet cu muchii rotunjite şi fără nicio denivelare contribuie decisiv la o primă impresie pozitivă: avem un smartphone Android care place din primul moment.

Urmează pasul doi în care are loc contactul fizic: simţi materialul plastic mat, balansezi aparatul în palmă ca să îi simţi greutatea şi pe urmă parcă eşti indecis. Îl apreciezi că e foarte uşor, se ţine perfect în palmă şi, cu toate astea, contactul cu plasticul mat diminuează o idee din exaltarea iniţială. Parcă ar fi fost nevoie de ceva mai... deosebit, metalic?

E o chestiune de preferinţă personală. Ştiu că unii dintre utilizatori vor fi încântaţi de construcţie şi material, în timp ce alţii vor critica lipsa unei carcase metalice. asta e tot ce stiu eu despre acest ttelefon VOT PLZZZ:*:*:*:*:*:*:X:X:X:X:X:X:Xlove struck

| ramoyoopisicel explică:

Nu vroiam site-uri cu pareri. vroiam pareri de la cei care il au si il folosesc. de pe net m-am documentat si eu.