Bună!
Sinceră să fiu eu nu mi-as cumpăra. Nu merită să dai banii pe aşa ceva. Ia-ţi mai bine o tabletă sau un telefon performant care să îţi satisfacă toate dorinţele.
Pa-pa.
Multumesc,miicutsa!
Seara faina!
Bună.
Am să-Ţi dau nişTe informaŢii să ciTşti despre eL:
Procesor
Tip procesorual CoreModel Procesor:A6X
Display
Tehnologie display:Capacitive Multi-TouchTip display:IPS
Retina displayDiagonala:9.7 inchRezolutie:2048 x 1536
Stocare
Memorie Flash integrata:32 GB
Multimedia
Audio:Un difuzorCamera WEB:In spate: 5 MP iSight / AF / HD (1080p 30 fps cu audio)
In fata: 1.2 MP FaceTime cameraFormate video:H.264 video pana la 1080p, 30 fps, High Profile level 4.1 cu AAC-LC audio pana la 160 Kbps, 48kHz, stereo audio in.m4v,.mp4 si.mov file formats; MPEG-4 video pana la 2.5 Mbps, 640x480 pixels, 30 fps, Simple Profile cu AAC-LC audio pana la 160 Kbps/chaFormate audio:AAC (8 to 320 Kbps), Protected AAC (from iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 to 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formats 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX and AAX+), Apple Lossless, AIFF and WAVFormate suportate:.jpg,. tiff,.gif (images);.doc si.docx (Microsoft Word);.htm si.html (web pages);.key (Keynote);. numbers (Numbers);. pages (Pages);.pdf (Preview si Adobe Acrobat);.ppt si. pptx (Microsoft PowerPoint);.txt (text);.rtf (rich text format);.vcf (c
Porturi
Iesire audio:3.5 mm
Comunicatii
Bluetooth:4. 0Wireless802.11 a/b/g/n3G:Nu4G:Nu
Alimentare
Baterie:Li-PolymerAutonomie de lucruana la 10 ore Wi-fi
Altele
Greutate:652 gCaracteristici speciale:Three-axis gyro
Ambient light sensor
Accelerometru
Digital compass
Conector lightubg
Microfon incorporatDimensiuni (W x D x H):241.2 x 9, 4 x 185. 7Aplicatii:Safari, Mail, Messages, Photos, FaceTime, Newsstand, App Store, iTunes, Videos, Maps, Music, Game Center, Photo Booth, Contacts, Reminders, Calendar, Notes, CameraCuloareNegru
Software
Sistem de operare:IOS 6
Specificatiile producatorului
Ţi-L recomand sa-L cumperi.
Baftă!
Caracteristicile astea le-am vazut si eu.E mai bun decat o alta tableta? Apropo detii unul
Bineinteles ca se merita, eu am http://www.cel.ro/tablete/tableta-apple-ipad-mini-16gb-black_slate-l/ si sunt extrem de multumit de el, este altceva decat tabletele cu android-ul, si chiar mi-am dorit altceva.
In cazul in care toate retelele Wi-Fi receptionate au parola si nu stiu parola nu merge?
YzuD întreabă: