| manuelstone a întrebat:

Buna TPU.Vreau sa-mi cumpar un telefon performant dar nu stiu ce sa-mi iau. Tatal meu vrea sa-si cumpere iphone 4S si mie la fel pentru ca putem vorbi intre noi cu telefonul.Iar mie mi se pare prea mic m-am gandit la un LG L7 dar se consuma repede bateria iar tata daca a aflat ca vreau un telefon cu ecran mare a zis HTC one. Nu stiu ce sa-mi cumpar va rog spuneti-mi ce sa iau si daca m-ai stiti voi telefoane spuneti-mi.Am 12 ani deci sa nu spuneti ca sunt prea mic. Vreau pareri de la cei care stiu ce vorbesc si au deja telefonul sau au prietenii vostri cel mai bun raspuns funda sigur.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| xProxy a răspuns:

Vrei telefon mare, si cu tot ce e la zi? Iati Samsung Galaxy S4. Sau ceva mai slabut, foarte bun, fara probleme etc. Baterie 2-3 zile un Allview P5 (Eu am din acesta) E mare, bun, performant. Nu se blocheaza etc!

| Andrei1997 a răspuns:

Samsung galaxy S4.Este cel mai potrivit daca vrei un telefon cu ecran mare! Sau daca iti place Samsung Galaxy S3 mini.

| Rawrss a răspuns:

Iphone 4s design frumos, performant, calitate... tot ce conteaza pentru un telefon.