anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa stiu daca este adevarat ca furnizori de internet pot vedea tot ceea ce faci pe internet, adica absolut orce?

Răspuns Câştigător
| Iunix a răspuns:

Da poate vedea tot ce faci pe net, poate să vadă dacă ești conectat, sau dacă te-ai deconectat de la internet, și ce anume cauți, pe ce site-uri intri etc. Dar stai liniștit că nu te spionează nimeni, sunt mii, poate milioane de oameni la firma respectivă de internet, nu o să stea ăla să te spioneze pe tine.
S-ar putea să te spioneze doar dacă le cere poliția. De exemplu poate ești vreun hacker laughing și îi cere poliția furnizorului de internet să vadă pe ce site-uri intri.

4 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

Da. Daca toate datele iti raman tie in istoric d-apoi aia cum sa nu vada? Dar stai linistit nu sta nimeni sa te spioneze pe tine ce faci laughing

| Solutionistul a răspuns:

Furnizorul tau de internet poate vedea orice cauti pe internet..chiar daca iti stergi istoricul! chiar si atunci cand te uiti la XXX cineva poate vedea asta laughing

| Swagmotherfuckers a răspuns (pentru Solutionistul):

Ba frate eu nu asta am spus, ai grija cum vorbesti.

| Dragos97Drg a răspuns:

Da,pot vedea ce pagini accesezi si ceea ce faci tu pe net.Dar fii linistit pentru ca ei or sa te urmareasca doar daca li se cere acest lucru, de exemplu daca faci ilegalitati pe internet.Acum sa nu crezi ca ei stau sa te urmareasca pe tine zi de zi. laughing