| Blackseid a întrebat:

Buna TPU

Vreau sa va intreb ce parere aveti despre monitorul Samsung syncmaster710n 17inc nu prea ma pricep la monitoare si sa imi spuneti cat de bine se vede la el. Daca merita sa il schimb pe unu full hd sau pe led care sugerati ca is mai bune

Răspuns Câştigător
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Daca ai o placa video hd,performanta,sigur,iti cumperi un monitor hd,nu-ti cumpara asa ceva,se vede bine, dar mai clar se vede hd.
Da, diferentele de claritate au o vizibilitate semnificativa, iti sugerez sa achizitionezi un monitor hd, daca dispui de banii necesari pentru el.

4 răspunsuri:
| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Am syncmaster 720n dar de 19 inch.Se vede bine, cat de clar vrei sa se vada?

| Blackseid explică (pentru BeyondTheDarkSun):

Pai asta il am de mult timp si m-am uitat la rezoluti si pare buna ma gandesc ca nu da hd
si doresc sa stiu daca merita sa dau banii pe unu hd sau nu?
in comparatie cu asta se vede claritatea in plus de banii pe care o sa ai dau?

| BeyondTheDarkSun a răspuns (pentru Blackseid):

Daca ai o placa video hd,performanta,sigur,iti cumperi un monitor hd,nu-ti cumpara asa ceva,se vede bine, dar mai clar se vede hd.
Da, diferentele de claritate au o vizibilitate semnificativa, iti sugerez sa achizitionezi un monitor hd, daca dispui de banii necesari pentru el.

| Seby90 a răspuns:

Am la munca asemenea monitoare, dupa 4 ani au inceput sa cedeze pe rand.
Acasa am avut un Philips pana acum, de 17 inch care a prestat 7 ani si inca mai presteaza.

Momenant am un LG led, si-a meritat toti banii.

Iti sugerez sa te uiti spre alte branduri, samsungurile par sa nu tina in materie de monitoare.

| Blackseid explică:

Pai asta il am de mult timp si m-am uitat la rezoluti si pare buna ma gandesc ca nu da hd
si doresc sa stiu daca merita sa dau banii pe unu hd sau nu?
in comparatie cu asta se vede claritatea in plus de banii pe care o sa ai dau?

sau ce merita un led hd lcd ce se vede mai bine ca la monitoare is praf ce se vede cel mai bine?